ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Στην αγορά του Καναδά η ελληνική Rafarm, με τα δύο πρώτα οφθαλμολογικά της προιόντα

Με σταθερό ρυθμό συνεχίζεται η διεθνής αναπτυξιακή στρατηγική της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας RAFARM, η οποία εξασφάλισε την κυκλοφορία των δύο πρώτων οφθαλμολογικών προϊόντων στον Καναδά.

Στην αγορά του Καναδά η ελληνική Rafarm, με τα δύο πρώτα οφθαλμολογικά της προιόντα

Ειδικότερα, μετά την πρόσφατη σύναψη συνεργασίας με πολυεθνική εταιρεία της Αυστραλίας, η RAFARM εισέρχεται και στην αγορά της Βόρειας Αμερικής με την κυκλοφορία προϊόντων ιδίας Έρευνας & Ανάπτυξης, που πραγματοποιείται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της το οποίο απολαμβάνει διεθνούς αναγνώρισης.

«Η δραστηριοποίηση σε νέες αγορές, ανά τον κόσμο, αποτελεί για την RAFARM βασικό πυλώνα ανάπτυξης και μακροπρόθεσμο στρατηγικό στόχο», δηλώνει ο κ. Άρης Μητσόπουλος, Αντιπρόεδρος RAFARM και προσθέτει «Μετά την Αυστραλία, η παρουσία μας και στην αγορά του Καναδά αποτελεί εξαιρετικής σημασίας εξέλιξη καθώς εδραιώνει την αναγνώριση των υψηλής ποιότητας προϊόντων μας και επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα, την εξειδίκευση και την αξιοπιστία τόσο της εταιρείας όσο και των επιμέρους τμημάτων όπως Έρευνας & Ανάπτυξης και Ρυθμιστικών Υποθέσεων/Εγκρίσεων. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα και ν’ αναζητούμε συνεργασίες σε όλο τον κόσμο χτίζοντας γερά θεμέλια εμπιστοσύνης τόσο για την ίδια τη RAFARM όσο και για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία».

Σχετικά με την RAFARM

H RAFARM ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1974, και σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες. Διαθέτει τρεις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, έκτασης 14.000 τ.μ., απασχολεί πάνω από 340 εργαζόμενους και έχει διεθνή παρουσία με εξαγωγές σε πάνω από 50 χώρες και στις πέντε ηπείρους, ενώ επενδύει περίπου το 6% του κύκλου εργασιών της στην έρευνα και ανάπτυξη.

Περισσότερες από 70 εγχώριες φαρμακευτικές εταιρίες, καθώς και εταιρίες από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο εμπιστεύονται στη RAFARM την παραγωγή περισσοτέρων από 300 φαρμακευτικών προϊόντων.

Η RAFARM διαθέτοντας ένα εκτεταμένο σε όλη την Ελλάδα δίκτυο πωλήσεων, αποτελούμενο από έμπειρους και ενημερωμένους επαγγελματίες, δραστηριοποιείται στις περισσότερες θεραπευτικές κατηγορίες και έχει κερδίσει σημαντική αναγνωρισιμότητα σε πολλές από τις ιατρικές ειδικότητες.

Διαβάστε ακόμη:

Επιχειρηματική ανάπτυξη της RAFARM στην Αυστραλία με 6 οφθαλμολογικά προιόντα