ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

O Όμιλος Υγεία στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας

Μια σπουδαία διάκριση έλαβε ο Όμιλος Υγεία, ο οποίος βραβεύτηκε ως μία από τις 20 πιο «Αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας» («Most Admired Companies»).

O Όμιλος Υγεία στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας

Την εν λόγω θέση, κατέκτησε ο όμιλος, μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από 270 ελληνικές επιχειρήσεις και 1.600 στελέχη.

Με γνώμονα κριτήρια όπως η καινοτομία, η ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, η εξωστρέφεια και η ανταγωνιστικότητα, ο επιχειρηματικός κόσμος ανέδειξε τον Όμιλο Υγεία ως μία από τις 20 επιχειρήσεις της Ελλάδας που αξίζει να θαυμάζεις. Στη διάκριση αυτή συνέβαλαν ακόμα η οικονομική ευρωστία, η μακροπρόθεσμη επενδυτική αξία, η διοίκηση ανθρώπινου δυναµικού, η διαχείριση εταιρικών πόρων, καθώς και το πλήθος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Υγεία.

Η λίστα Most Admired Companies καταρτίζεται από το Fortune για τρίτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG, βάσει των προδιαγραφών που ορίζονται από το Αμερικανικό Fortune.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς της βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Ecali Club ήταν οι CEO’s και τα στελέχη που βρίσκονται στο τιμόνι του top 20 των πιο αξιοθαύμαστων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς αυτή η βράβευση και η αναγνώριση από τα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας. Στόχος μας είναι πάντοτε η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε συνδυασμό με την ενίσχυση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Υγεία κ. Ανδρέας Καρταπάνης παραλαμβάνοντας το βραβείο.

Διαβάστε ακόμη:

ΥΓΕΙΑ: Διεθνές Βραβείο καλύτερου νοσοκομείου στην Ελλάδα για το 2016