ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Συνάντηση Άδωνι με τον Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ για το 25ευρο

Με τους βουλευτές και τους υπεύθυνους του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ συναντάται την Τρίτη στις 6:30 το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, για το περιβόητο χαράτσι των 25 ευρώ.
Συνάντηση Άδωνι με τον Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ για το 25ευρο

Με τους βουλευτές και τους υπεύθυνους του Τομέα Υγείας τουΠΑΣΟΚ συναντάται την Τρίτη στις 6:30 το απόγευμα ο υπουργός Υγείας ΆδωνιςΓεωργιάδης, για το περιβόητο χαράτσι των 25 ευρώ.


Στη συνάντηση θα συζητηθούν κυρίως λύσεις και ισοδύναμα μέτρα προκειμένου να μηνεφαρμοσθεί το χαράτσι των 25 ευρώ και στους άνεργους.


Την αναζήτηση ισοδύναμων μέτρων προκειμένου να εξαιρεθούν οιάνεργοι, έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός ο οποίος αναμένεται να συζητήσει γι αυτότο θέμα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ε. Βενιζέλο την Τρίτη.


Πάντως, ο υπουργός Υγείας ετοιμάζεται να καταθέσει τηνπρόταση του για νέο χαράτσι 1 ευρώ στα παραπεμπτικά για αξονικές και μαγνητικέςτομογραφίες.


Μάλιστα σε σημερινές του συνέντευξης δήλωνε ότι η τρόικασυμφωνεί να καταργηθεί το εισιτήριο των 25 ευρώ, αρκεί να υπάρξει αύξηση τηςσυμμετοχής σε όλα τα παραπεμπτικά.


Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε το μέτρο των 25 ευρώ ωςεξυγιαντικό μέτρο. «Το θεωρώ ορθό, το υπερασπίζομαι, αλλά σέβομαι τις διαφορέςμε το ΠΑΣΟΚ και θα συζητήσω μαζί τους» πρόσθεσε.