ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Επεισόδια στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για τη μετακίνηση καρδιολόγου (vid)

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου όταν κάτοικοι της πόλης και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ζήτησαν εξηγήσεις από τον διοικητή του νοσοκομείου για την απόφασή του να αποσπάσει έναν καρδιολόγο από το ΝοσοκομείοΜεσολογγίου στο Αγρίνιο.

Επεισόδια στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για τη μετακίνηση καρδιολόγου (vid)

Παρών στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε το σωματείο των εργαζομένων ήταν και ο νέος δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος ο οποίος είχε συνάντηση με το διοικητή κ. Γ, Κυριακόπουλο με την παρουσία εκπροσώπων και άλλων φορέων.

Στη συνάντηση αυτή θέλησε να παραβρεθεί και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δ. Τουμαράς, αλλά ο διοικητής του απαγόρευσε την είσοδο, πράγμα που ο κ. Τουμαράς ανακοίνωσε στους συγκεντρωμένους.

Στο άκουσμα αυτό αρκετοί πολίτες εξαγριώθηκαν για τη στάση του διοικητή και κινήθηκαν απειλητικά προς το γραφείο του, όπου με φωνές έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα, με άγριες διαθέσεις.

Στη συνέχεια κλήθηκε και η αστυνομία, ενώ μετά από αρκετή φασαρία στο γραφείο του διοικητή, ο κ. Κυριακόπουλος μίλησε στους συγκεντρωμένους, τονίζοντας ότι γίνεται προσπάθεια να στελεχωθεί το νοσοκομείο και ότι η τοπική κοινωνία πρέπει να παλέψει γι' αυτό.

Δείτε το βιντεο


Ένταση στο νοσοκομείο Μεσολογγίου - Έφοδος στο... από newsview