ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΟΕΔΗΝ: Οι υγειονομικοί δεν τρομοκρατούνται από τη Χρυσή Αυγή

«Οι υγειονομικοί δεν τρομοκρατούνται από τη ΧρυσήΑυγή»,  τονίζει η Πανελλήνια ΟμοσπονδίαΕργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) δηλώνοντας με έμφαση ότι «είναιανεπιθύμητοι στα νοσοκομεία», με αφορμή τα επεισόδια που προκάλεσαν στο ΓενικόΝοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.
ΠΟΕΔΗΝ: Οι υγειονομικοί δεν τρομοκρατούνται από τη Χρυσή Αυγή

«Οι υγειονομικοί δεν τρομοκρατούνται από τη ΧρυσήΑυγή», τονίζει η Πανελλήνια ΟμοσπονδίαΕργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) δηλώνοντας με έμφαση ότι «είναιανεπιθύμητοι στα νοσοκομεία», με αφορμή τα επεισόδια που προκάλεσαν στο ΓενικόΝοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ «για άλλη μια φορά έκαναν τραμπούκικηεμφάνιση σε δημόσιο νοσοκομείο. Την Κυριακή 12/01/2014 ημέρα προφυλάκισης τριώνμελών της συμμορίας επισκέφτηκαν το Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και ξήλωσαν δύο πανότου Σωματείου Εργαζομένων που ήταν αναρτημένα και καταδίκαζαν τις ρατσιστικέςφιέστες που οργανώνουν και τις ονομάζουν «αιμοδοσία μόνο για Έλληνες». Για άλλημια φορά διαπιστώσαμε την τραμπουκική συμπεριφορά τους σε Δημόσια Νοσοκομεία που προσφέρουν τοπολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό της Υγείας χωρίς αποκλεισμούς. Είναι ανεπιθύμητοιστα νοσοκομεία. Φτάνει πια! Οι υγειονομικοί δεν τρομοκρατούνται».