ΥΓΕΙΑ

Προληπτικές εξετάσεις από την Euromedica για παιδιά & ενήλικες

Μία ευρεία γκάμα ιατρικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές, παρέχει ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, έχοντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας του την αρχή ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για τη διαφύλαξη της υγείας όλων των πολιτών.

Προληπτικές εξετάσεις από την Euromedica για παιδιά & ενήλικες

Η σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και η EUROMEDICA εύχεται καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές, προσφέροντας Προληπτικό Έλεγχο Υγείας για παιδιά (Γενική Αίματος – Αιματοκρίτης – Λευκά – Ερυθρά - Σάκχαρο-Χοληστερίνη - Σίδηρος) στην ειδική τιμή των 15 ευρώ.

Με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Καρκίνου του Προστάτη στις 15/09, η EUROMEDICA προσφέρει επίσης Πακέτο Εξετάσεων Ελέγχου του Προστάτη (PSA, Ειδικό Προστατικό Αντιγόνο, Υπέρηχο Προστάτη) στην τιμή των 20 ευρώ.

Οι προσφορές δεν σταματούν εδώ. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς στις 28/09 η EUROMEDICA παρέχει Εργαστηριακό Έλεγχο Υπέρτασης (Γενική Αίματος – Αιματοκρίτης – Λευκά – Ερυθρά – Σάκχαρο – Κρεατινίνη – Χοληστερίνη – Τριγλυκερίδια – HDL – LDL – Κάλιο - Νάτριο) με 35 ευρώ και Λιπιδαιμικό Έλεγχο (Τριγλυκερίδια – HDL – LDL – Χοληστερίνη - Απολιποπρωτεΐνη Α1 "APO A1" - Απολιποπρωτεΐνη Β "APO B") με 25 ευρώ.

Όλες οι προσφορές ισχύουν έως τις 31/10/2014 και αφορούν όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα της EUROMEDICA σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένα κέντρα της επαρχίας.

Διαβάστε ακόμη:

Euromedica: Νέες συμφωνίες, άνοδος των διαγνωστικών & έμφαση στον ιατρικό τουρισμό