ΥΓΕΙΑ

OneTouch Verio IQ: Ο νέος μετρητής γλυκόζης αίματος, από την Lifescan Ελλάς, Johnson & Johnson

Πρωτοποριακή τεχνολογία, ευκολία στη χρήση και εργονομικός σχεδιασμός για την καθημερινή αυτομέτρηση των ατόμων με σακχαρωδη διαβήτη.

OneTouch Verio IQ: Ο νέος μετρητής γλυκόζης αίματος, από την Lifescan Ελλάς, Johnson & Johnson

Οι καθημερινές ανάγκες αυτομέτρησης των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη καλύπτονται ολοκληρωμένα με τις «έξυπνες» τεχνολογίες αιχμής του νέου μετρητή γλυκόζης αίματος, OneTouch Verio IQ, της εταιρίας Lifescan, Johnson & Johnson.

Η τεχνολογία αυτοματοποιημένης εύρεσης τάσεων (pattern technology) απαλλάσσει τα άτομα με διαβήτη από την χρήση του ημερολογίου καταγραφής αποτελεσμάτων, συνδέοντας αυτόματα το σήμερα με το χθες. Κάθε φορά που ο ασθενής πραγματοποιεί μέτρηση, ο OneTouch Verio IQ αυτόματα αναζητά τάσεις χαμηλών ή υψηλών τιμών της γλυκόζης. Μόλις ανιχνεύσει μια τάση, εμφανίζει στην οθόνη ειδοποίηση, με χρωματική κωδικοποίηση. Το άτομο με διαβήτη μπορεί να δει ποιες μετρήσεις δημιούργησαν την τάση, να βρει την αιτία και να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις.

Οι ταινίες μέτρησης νέας τεχνολογίας (smart scan technology): Το ελάχιστο δείγμα των 0,4μl που απαιτείται, σκανάρεται 500 φορές μεσα σε 5 sec και κάθε παρεμβολή εξουδετερώνεται, με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Η φωτιζόμενη θύρα ελέγχου (illuminated test strip port): Κάθε φορά που εφαρμόζεται η τανία μέτρησης στην θύρα ελέγχου, ο μετρητής ανάβει στο επάνω μέρος του. Έτσι, η μέτρηση μπορεί να γίνει και στο σκοτάδι.

Ο μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός, σε μια συσκευή διακριτική, μικρή, με εύκολα κουμπιά πλοήγησης, LCD έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης που φωτίζει και με χρωματική κωδικοποίηση των αποτελεσμάτων.