ΥΓΕΙΑ

Πείτε αντίο στο ξηρό δέρμα στα πόδια με την Κρέμα Ανάπλασης Ποδιών της Hansaplast!

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στα πόδια τους είναι το ξηρό δέρμα.

Πείτε αντίο στο ξηρό δέρμα στα πόδια με την Κρέμα Ανάπλασης Ποδιών της Hansaplast!

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, το δέρμα χρειάζεται μια συγκεκριμένη ποσότητα υγρασίας για να παραμείνει απαλό και να αντιστέκεται στους διαφορετικούς τύπους πίεσης και σε άλλες εξωτερικές επιδράσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλά προβλήματα ποδιών όπως η σκλήρυνση, το σχισμένο δέρμα και οι κάλοι προκύπτουν όταν το δέρμα έχει χάσει τη φυσική του υγρασία και προστατευτική του λειτουργία.

Η λύση βρίσκεται στη νέα Hansaplast Κρέμα Ανάπλασης Ποδιών, πλούσια σε ουρία, που αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος, προσελκύοντας και δεσμεύοντας το νερό.

Η ουρία είναι μια ουσία που υπάρχει στα ανώτερα στρώματα του δέρματός μας και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος. Όταν, δηλαδή, το δέρμα γίνεται ξηρό, στερείται ουρίας.

Η υψηλής απόδοσης ενυδατική σύνθεση της Hansaplast Κρέμα Ανάπλασης Ποδιών με 10% ουρία, ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος και την προστατευτική λειτουργία του, κάνοντάς το και πάλι απαλό και εύπλαστο.

hs22

100% απαλή αίσθηση του δέρματος

Η Hansaplast κρέμα Ανάπλασης ποδιών με 10% Ουρία έχει δοκιμαστεί σε δερματολογικές μελέτες. Η σύνθεσή της έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική και ανεκτική προς την επιδερμίδα ακόμη και σε εξαιρετικά ξηρό δέρμα.

Άλλες μετρήσεις έδειξαν σημαντικά βελτιωμένη ενυδάτωση του δέρματος κατά 67% μετά από μόλις μία εβδομάδα από την καθημερινή χρήση.

Η μελέτη έδειξε, επίσης, τα ακόλουθα συμπεράσματα:

• 100% των διαβητικών συμμετεχόντων δήλωσε ότι η κρέμα είναι πολύ καλή για την καθημερινή φροντίδα του δέρματός τους
• 94% δήλωσε ότι μειώνει τα συμπτώματα ενός πολύ ξηρού δέρματος
• 91% συμφώνησε ότι η τακτική χρήση του προϊόντος ενισχύει την προστατευτική λειτουργία του δέρματος

hs23

Για καλύτερα αποτελέσματα, η κρέμα ποδιών πρέπει να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα. Συνιστάται επίσης, να αποφεύγονται υπερβολικά ζεστό ντους ή μπάνια, καθώς αυτό μπορεί να στεγνώσει το δέρμα.

Αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της ευρείας γκάμας προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast, o Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων Ποδολόγων προτείνει τα συγκεκριμένα προϊόντα με την ένδειξη «Συνιστάται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων», που αποτυπώνεται πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast.

logo final new