ΥΓΕΙΑ

Ιασώ General: δύο σημαντικές επεμβάσεις για πρώτη φορά

Χωρίς επιπλοκές και με επιτυχία ολοκληρώθηκαν για πρώτη φορά στο ΙΑΣΩ General, δύο επεμβάσεις,  ρομποτικά υποβοηθούμενη νεφρεκτομή για καρκίνο νεφρού καθώς καιρομποτικά υποβοηθούμενη ριζική νεφροουρητηρεκτομή για καρκίνο μεταβατικούεπιθηλίου από τη Γ΄ Ουρολογική Κλινική υπό τη διεύθυνση του ΧειρουργούΟυρολόγου κου Σπύρου Μαρτίνη.
Ιασώ General: δύο σημαντικές επεμβάσεις για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά πραγματοποιηθήκαν στο ΙΑΣΩ General ρομποτικά υποβοηθούμενη νεφρεκτομή για καρκίνο νεφρού καθώς καιρομποτικά υποβοηθούμενη ριζική νεφροουρητηρεκτομή για καρκίνο μεταβατικούεπιθηλίου από τη Γ΄ Ουρολογική Κλινική υπό τη διεύθυνση του ΧειρουργούΟυρολόγου κου Σπύρου Μαρτίνη.

Οι δύο επεμβάσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και χωρίς επιπλοκές.

Πρόκειταιγια πρωτοποριακές και σύνθετες χειρουργικές τεχνικές, οι οποίες εφαρμόζονται σεελάχιστα νοσηλευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, από εξειδικευμένους Ιατρούς.Εξασφαλίζουν άριστο ογκολογικό αποτέλεσμα, γρήγορη έξοδο από το νοσοκομείο καιταχεία επάνοδο στις δραστηριότητες τους.

Το ΙΑΣΩGeneral διαθέτει όλες τις υποδομές και τον πλήρηιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που απαιτούνται για τηνεπιτυχή και ασφαλή πραγματοποίηση τέτοιων επεμβάσεων. Το σύγχρονο σύστημαρομποτικής χειρουργικής DaVinci επιτρέπει την εφαρμογή καινοτόμων χειρουργικώντεχνικών από τους εξειδικευμένους Ιατρούς - Συνεργάτες της Κλινικής.

Το ΙΑΣΩGeneral υποστηρίζει και συγχαίρει τουςΙατρούς-Συνεργάτες του, οι οποίοι μεγνώμονα την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας πρωτοπορούν εφαρμόζοντας νέες χειρουργικές τεχνικές.