ΥΓΕΙΑ

Αυτές είναι οι πέντε ευεργετικές ιδιότητες της maca!

Η maca είναι το ποώδες φυτό που εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται τόσο για τις ευεργετικές ιδιότητές του όσο και για τη θρεπτική του αξία. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η δράση του στην αύξηση της λίμπιντο! Παρόλα αυτά, τα οφέλη της ευεργετικής τροφής για τον οργανισμό είναι πολλά και συγκεντρώνονται παρακάτω.

Αυτές είναι οι πέντε ευεργετικές ιδιότητες της maca!

Ενέργεια και ευεξία

Η maca αυξάνει σημαντικά την ενέργεια, την αντοχή και τη δύναμη του οργανισμού. Οι ιδιότητες αυτές είναι ιδιαιτέρως σημαντικές για τον σύγχρονο άνθρωπο που προσπαθεί να ανταπεξέλθει τόσο στις πνευματικές όσο και στις προσωπικές του υποχρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η μοναδική αυτή υπερτροφή σταθεροποιεί τις βασικές λειτουργίες του οργανισμού και τονώνει τη βιοχημική δράση του! Έτσι, είναι σε θέση να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του, νιώθοντας ενέργεια και ευεξία!

Super δράση στην αύξηση της λίμπιντο!

Σύμφωνα με μία από τις τελευταίες κλινικές μελέτες, αποδεικνύεται ότι η ρίζα maca μπορεί να βελτιώσει τα σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν άντρες και γυναίκες, καθώς έχει ευεργετικές ιδιότητες στη λίμπιντο. Τα ευεργετικά αποτελέσματα σε σχέση με τη σεξουαλική λειτουργία οφείλονται στα ενεργά της συστατικά και στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και ζωτικών θρεπτικών συστατικών που περιέχει.

Ορμονική ισορροπία

H ρίζα από το Περού υποστηρίζει και ενισχύει την ενδοκρινική λειτουργία, δηλαδή τη λειτουργία των αδένων. Συμβάλλει στη ρύθμιση των ορμονών που σχετίζονται με τη γονιμότητα, τη σεξουαλική διάθεση, την πέψη και την ενέργεια του οργανισμού.

Πηγή βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων

Η θρεπτική αξία της αποξηραμένης ρίζας maca είναι ιδιαιτέρως υψηλή. Είναι πλούσια σε ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, θείο, νάτριο και σίδηρο, καθώς και βιταμίνες B1, B2, C και E. Περιέχει επίσης ψευδάργυρο, χαλκό, σελήνιο και μαγγάνιο! Με λίγα λόγια, είναι το απόλυτο δυναμωτικό!

Ζωτικότητα και αθλητικό παράστημα

Η υψηλή θρεπτική αξία της αποξηραμένης ρίζας της maca είναι παρόμοια με σπόρους δημητριακών, όπως το σιτάρι και το ρύζι. Με λίγα λόγια, αποτελεί μια πολύ καλή πηγή ενέργειας, γι’ αυτό και επιλέγεται από πολλούς αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους!

Η δύναμη της φύσης βρίσκεται στην υπηρεσία της υγείας! Εντάσσοντας τα συμπληρώματα διατροφής Maca της SUPERFOODS στη διατροφή μας καθημερινά μπορούμε να αναζωογονηθούμε, να νιώσουμε ευεξία και να τονώσουμε φυσικά τον οργανισμό μας!