ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Σύκα γεμιστά με φέτα και δεντρολίβανο
Γλυκό και αλμυρό αρμονικά ταιριασμένα σε μια συνταγή... σικάτη!
Υλικά
18 σύκα όχι πολύ ώριμα, μαύρα ή άσπρα
300γρ. φέτα
8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 κουτ. σούπας ξύδι βαλσαμικό
60γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
1 κουτ. γλυκού θυμάρι
1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο αποξηραμένο
4-5 κλωναράκια δεντρολίβανο φρέσκο, ψιλοψαλιδισμένο
μίγμα φρεσκοτριμμένων πιπεριών
Δείτε πώς θα τα φτιάξετε στο olivemagazine.gr