ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μοσχαράκι ρολό, γεμιστό με κεφαλογραβιέρα και πιπεριές

Μοσχαράκι ρολό, γεμισμένο με τυρί και πιπεριές, σιγομαγειρεμένο για ώρες μέσα σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.

Υλικά

1½ κιλό σπάλα από μοσχάρι
200γρ. κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε μπαστούνια
1 πιπεριά πράσινη, σε λωρίδες
1 πιπεριά κόκκινη, σε λωρίδες
3-4 σκελίδες σκόρδο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Δείτε πώς θα το φτιάξετε στο olivemagazine.gr

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved