Η γλώσσα είναι μια ιδέα: Εσείς μπορείτε να βάλετε στο ταψί οποιοδήποτε φρέσκο ή κατεψυγμένο ψάρι σε φιλέτο, σε μια συνταγή που γίνεται πανεύκολα και μυρίζει όλα τα αρώματα του α λα σπετσιότα της μαμάς!
Υλικά
4 φιλέτα γλώσσας 10 πομοντόρια κομμένα στη μέση ή ½ κιλό ντοματίνια κομμένα στα 4 1 κρεμμύδι μεγάλο, σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες, σπασμένες με τη φλούδα τους 1 λεμόνι σε λεπτές ροδέλες, με τη φλούδα του 2 πιπεριές κέρατο, σε ροδέλες 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο ½ ποτήρι κρασί λευκό 1 φύλλο δάφνης ¾ του φλιτζανιού ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι