ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Φιλέτο κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές
Ο απόλυτος συνδυασμός του κοτόπουλου, μαγειρεμένο στο τηγάνι, με πιπεριές και ντομάτα σε ένα πιάτο όπου η γεύση συμμαχεί με την πολυχρωμία.
Υλικά
1 φιλέτο από στήθος κοτόπουλο
1 πιπεριά πορτοκαλί
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
1 κρεμμύδι τριμμένο
2-3 κουτ. σούπας χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο (passata)
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κρασοπότηρο κρασί (προαιρετικά)
αλάτι, πιπέρι
Δείτε πώς θα το φτιάξετε στο olivemagazine.gr