ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα τρία καλύτερα λάδια για μαγείρεμα και ένα που πρέπει να αποφεύγετε

Θέλετε να χάσετε κιλά; Αυτά είναι τα λάδια που θα πρέπει να εντάξετε στη διατροφή σας. 

Στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε κυρίως ελαιόλαδο στο μαγείρεμα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές ακόμα επιλογές εξίσου ή ίσως και πιο υγιεινές. Κάποιες από αυτές ενδείκνυνται σε διατροφικά προγράμματα με στόχο την απώλεια βάρους, κυρίως λόγω το είδους και της ποσότητας των καλών λιπαρών που περιέχουν.

Ποια είναι, λοιπόν, τα καλύτερα λάδια για το μαγείρεμα;

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά και το extra παρθένο ελαιόλαδο θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά λάδια για τη μαγειρική.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved