ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Δείτε το ωράριο εξυπηρέτησης των γιατρών του ΕΟΠΥΥ

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έχουν πλέον τη δυνατότητα να βλέπουν το ωράριο λειτουργίας των συμβεβλημένων ιατρείων μέσω της ειδικής εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, όλοι οι γιατροί κλήθηκαν να δηλώσουν στο e-ΔΑΠΥ το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου τους κατά το οποίο θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι.

Μεταβαίνοντας στην εφαρμογή «Βρείτε ραντεβού με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ» έχετε τη δυνατότητα να δείτε το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου που σας ενδιαφέρει, όπως αυτό δηλώθηκε από τον εκάστοτε συμβεβλημένο γιατρό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο μέγιστος εβδομαδιαίος αριθμός επισκέψεων των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό γιατρούς δεν μπορεί να ξεπερνά τις 100, εξαιρουμένων των επειγόντων περιστατικών, ενώ ο μέσος ημερήσιος αριθμός επισκέψεων των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό ιατρούς είναι οι 20 επισκέψεις. Όπως σημειώνει ο Οργανισμός, οι 20 επισκέψεις είναι ενδεικτικές και όχι περιοριστικές.

Τέλος, όσον αφορά τον μέσο χρόνο επίσκεψης, αυτός ορίστηκε ενδεικτικά (και όχι περιοριστικά) στα 15 λεπτά προκειμένου να εκτιμηθεί ο αριθμός των ασφαλισμένων που μπορεί να εξυπηρετηθεί στο ωράριο λειτουργίας που έχει δηλωθεί.

Δείτε κι αυτό:

ΕΟΠΥΥ: Όλα όσα αλλάζουν από την 1η Οκτωβρίου στις επισκέψεις των γιατρών

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved