ΦΑΡΜΑΚO

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2023 στο ιστορικό Ζάππειο

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, η επιτυχημένη διοργάνωση της Noufio Communication Services, με την οποία οι φαρμακοποιοί επιβραβεύουν από το 2017 τις καλύτερες πρακτικές, υπηρεσίες, καινοτομίες και προϊόντα της φαρμακευτικής αγοράς, θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2023 στο ιστορικό Ζάππειο

Σε μια λαμπερή εκδήλωση, με παρουσιαστές την κυρία Σοφία Κούνουπα, γενική διευθύντρια της Noufio Communication Services, και τον κύριο Ηλία Κατσόγιαννη, φαρμακοποιό, θα γίνει η απονομή των Αριστείων στις επιχειρήσεις, τους φορείς και τις ομάδες που θα βραβευθούν για τη δράση, τις ενέργειες, την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες απονομές βραβείων «αριστίνδην», τα οποία φέτος θα δοθούν στους κ.κ.:

  • Κωνσταντίνο Δεμέτζο, Καθηγητή Φαρμακευτικής Νανοτεχνολογίας στο Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, για την πολύπλευρη προσφοράς σας, στην έρευνα και την ανάπτυξη της φαρμακευτικής επιστήμης.
  • Γεώργιο Παππά, Παθολόγο, Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για το σύνολο της πολύπλευρης προσφοράς του και, ιδιαίτερα, για τη συγγραφή του βιβλίου «Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες».

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς αποτελούν πλέον έναν αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των καλύτερων πρακτικών στην αγορά των φαρμακείων.

Για το 2023, η Οργανωτική Επιτροπή των Αριστείων έχει συμπεριλάβει 13 κατηγορίες, οι οποίες καλύπτουν δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, ενημέρωσης για θέματα υγείας, υπηρεσιών φαρμακείων και εκπαίδευσης των φαρμακοποιών.

Για την αξιολόγηση και επιλογή των νικητών κάθε κατηγορίας λειτούργησε μικτό σχήμα, με συνδυασμό Επιτροπής Αξιολόγησης και ψηφοφορίας φαρμακοποιών μέσω internet, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων είναι ο κύριος Σεραφείμ Ζήκας, Πρόεδρος ΙΔΕΕΑΦ και Α’ Αντιπρόεδρος του ΠΦΣ, ενώ η επιτροπή αποτελείται ακόμη από πανεπιστημιακούς, επιφανείς προσωπικότητες του χώρου της υγείας, φαρμακοποιούς και αναγνωρισμένα στελέχη από τον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας.

Φέτος, για πρώτη χρονιά, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς θα βραβευτεί και το καλύτερο περίπτερο στο HELLAS PHARM 2023, όπως το ψήφισαν οι επισκέπτες φαρμακοποιοί της έκθεσης.

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς θα μεταδίδονται και μέσω livestreaming.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2023, επισκεφθείτε το site www.aristeiapharm.gr.

Με την αιγίδα των

ΠΦΣ, ΙΔΕΕΑΦ, ΟΣΦΕ, ΕΦΕ, ΕΕΦΑΜ, ΕΛΕΜΑ, ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕΦΑΧ, ΠΣΒΑΚ, PIF


Χορηγοί Επικοινωνίας

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ALL ABOUT HEALTH, DAILYPHARMANEWS.GR, E-FARMAKO, HEALTHUPDATE.GR, HEALTHWEB, IATRO.GR, IATRONET, LIFE VALLEY, ONMED.GR, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER.GR