ΟΜΟΡΦΙΑ

Πείτε αντίο στις δυσχρωμίες

Οι επίμονοι σκούροι λεκέδες που αλλοιώνουν σοβαρά την ομοιόμορφη όψη του δέρματος απαιτούν δράση σε βάθος.

Η SYMMETRIA προτείνει μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες που στοχεύουν ακριβώς στη ρίζα του προβλήματος και σας βοηθούν να απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές δυσχρωμίες.

Αλόγιστη έκθεση στην UV ακτινοβολία, ένδειξη μεταφλεγμονώδους διαταραχής ή ορμονικές μεταβολές όποια κι αν είναι η αιτία για τις σκουρόχρωμες κηλίδες που σχηματίζονται στην επιφάνεια του δέρματος, όλοι συμφωνούν πως αλλοιώνουν τη φρέσκια και φωτεινή όψη του. Η υπερμελάγχρωση, όπως είναι η επιστημονική τους ονομασία, είναι μία συνηθισμένη βλάβη του δέρματος που παρουσιάζεται και στα δύο φύλα σε μεγαλύτερο όμως ποσοστό στις γυναίκες. Σε φυσιολογικές συνθήκες η μελανίνη οργανώνεται σε μελανοσώματα τα οποία μετακινούνται προς την επιφάνεια, διαχέονται ομοιόμορφα δίνοντας χρώμα στην επιδερμίδα και δημιουργώντας ένα φυσικό φίλτρο προστασίας. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν η λειτουργία των μελανινοκυττάρων απορρυθμίζεται -για κάποιον από τους παραπάνω λόγους- με αποτέλεσμα τόσο την υπερπαραγωγή όσο και την άνιση κατανομή μελανίνης στην επιφανειακή στιβάδα και ιδιαίτερα στα σημεία που είναι περισσότερο εκτεθειμένα.

Όσο η βλάβη είναι επιφανειακή αντιμετωπίζεται ευκολότερα. Για τα εγκατεστημένα όμως σημάδια υπερμελάγχρωσης απαιτείται δράση σε βάθος. Η Δρ. Χριστιάνα Ιωσηφίδη, κλινική δερματολόγος με εξειδίκευση στην αισθητική δερματολογία και επιστημονική συνεργάτης της SYMMETRIA μας εξηγεί ότι «Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και πρέπει να προτείνουμε εξατομικευμένες θεραπείες που διασφαλίζουν τη στοχευμένη δράση η οποία απαιτείται για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών και επαναφέρουν εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα τη φωτεινότητα και ομοιομορφία που χαρακτηρίζει κάθε υγιές δέρμα».

Θεραπείες με λέιζερ

Picolaser - νέα γενιά λέιζερ

Τι είναι. Καινοτόμος συσκευή στον τομέα των θεραπειών με λέιζερ που αφαιρεί μελαγχρώσεις του δέρματος και μελάνια τατουάζ γρήγορα, πιο ανώδυνα και με ταχύτερο χρόνο επούλωσης/ανάρρωσης.

Πώς λειτουργεί. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές συσκευές που βασίζονται στη θερμότητα το Picolaser έχει βραχύ εύρος παλμού που διασφαλίζει στοχευμένη δράση-κατά συνέπεια μικρότερη βλάβη στους περιβάλλοντες ιστούς άρα και μικρότερο χρόνο επούλωσης ανάμεσα στις συνεδρίες-, με μεγάλη ταχύτητα (σε τρισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου), σταθερότητα και απόλυτη ακρίβεια.

Γιατί να το επιλέξετε. Αφαιρεί εύκολα, γρήγορα και χωρίς έντονη ενόχληση σκούρες κηλίδες από τον ήλιο, ουλές ακμής, μελαγχρωματικές βλάβες εξαιτίας ορμονικών διακυμάνσεων και τατουάζ οποιουδήποτε χρώματος.

Κόστος θεραπείας. Οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ.

Laser Dark Spot Removal μία συσκευή με πολλαπλά αποτελέσματα

Τι είναι. Υψηλής ισχύος λέιζερ για αναζωογόνηση, αφαίρεση δυσχρωμιών, χρωστικών τατουάζ και ορατή βελτίωση της επιδερμίδας.

Πώς λειτουργεί. Δρα κατευθείαν στην περιοχή-στόχο του δέρματος χάρη στην υψηλής ισχύος δέσμη λέιζερ που εκπέμπει και τον εργονομικό σχεδιασμό της συσκευής με τρεις ακίδες για απόλυτη ακρίβεια και ευκολία των χειρισμών.

Γιατί να το επιλέξετε. Προσφέρει άμεση αναζωογόνηση, εξάλειψη των μελαγχρωματικών βλαβών- κηλίδες, μέλασμα, σπίλοι- συρρίκνωση των πόρων, λεύκανση, σύσφιξη και θεαματική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.

Κόστος θεραπείας. Οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ.

Οξέα φρούτων- η κλασική επιλογή

AHA Peeling – για τις φρέσκες, επιφανειακές κηλίδες

Τι είναι. Θεραπεία που συνδυάζει ειδικά επιλεγμένα δραστικά προϊόντα και ενζυμικό πήλινγκ για άμεση δράση κατά των βλαβών της φωτογήρανσης.

Τι βλέπετε μετά τη θεραπεία. Άμεση αναζωογόνηση του δέρματος, ορατή μείωση των δυσχρωμιών και λείανση των λεπτών γραμμών. Η συνεδρία ολοκληρώνεται με μία αναζωογονητική μάσκα για σύσφιξη και λάμψη.

Χρήσιμες πληροφορίες. Η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται ακόμα και κάθε εβδομάδα. Συστήνεται σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας και τύπου δέρματος και εφαρμόζεται με ασφάλεια κάθε εποχή του χρόνου.

TCA Peeling - χημικό πήλινγκ στα… μέτρα σας

Τι είναι. Εξατομικευμένη θεραπεία που βασίζεται στην ισχυρή δράση του τριχλωροακετικού οξέος κατά της φωτογήρανσης. Με βάση τις ανάγκες κάθε δέρματος ο γιατρός διαλέγει την κατάλληλη συγκέντρωση που εφαρμόζει για λίγα λεπτά με τελικό στόχο να προκαλέσει ελεγχόμενο χημικό έγκαυμα.

Τι βλέπετε μετά τη θεραπεία. Το χημικό πήλινγκ υπερέχει των οξέων φρούτων γιατί η δράση του φτάνει μέχρι τη μεσαία στιβάδα στο χόριο. Ως εκ τούτου βελτιώνει εντυπωσιακά την εικόνα και υφή του δέρματος, λειαίνει εξαιρετικά τις λεπτές γραμμές και τις επιφανειακές ρυτίδες και επαναφέρει τη φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Χρήσιμες πληροφορίες. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Πρόκειται για μία σχετικά επώδυνη διαδικασία που ανάλογα με τη συγκέντρωση του διαλύματος, τον αριθμό των επαλείψεων και το χρόνο εφαρμογής μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα στη μείωση των δυσχρωμιών και των ουλών από ακμή. Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα συνδυάζεται με λέιζερ. Αντενδείκνυται σε περιπτώσεις τοπικής ή γενικευμένης φλεγμονής, λήψης φαρμάκων που προκαλούν φωτοευαισθησία (ρετινοειδή, σουλφοναμίδες, κ.α.), εγκυμοσύνης, ανοσοκαταστολής και καρκίνου του δέρματος.

Κόστος θεραπείας. Οι τιμές ξεκινούν από 70 ευρώ.

Μετά τη θεραπεία – Η SYMMETRIA προτείνει:

Για ήπια απολέπιση

Dr.Age, Facial Micro Peel, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος.

Για συστηματική επανόρθωση και αναζωγόνηση

Akademikliniken, Pure Retinol Oil, έλαιο νυχτερινής χρήσης για τόνωση του κυτταρικού μεταβολισμού, διόρθωση των σημαδιών φωτογήρανσης και βελτίωση της υφής του δέρματος.

Για καθημερινή κάλυψη και προστασία

Dr.Age, Intervention BB Face Cream, BB κρέμα για καθημερινή εντατική ενυδάτωση, ενδυνάμωση του φραγμού, αντιοξειδωτική προστασία και κάλυψη των ατελειών.

Ευχαριστούμε το κέντρο SYMMETRIA για τις πληροφορίες

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved