ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι η πιο δημοφιλής μέρα για…

Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι κατ’ εξοχήν μια ξεχωριστή μέρα, καθώς αποτελεί μια ευκαιρία να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να ανταλλάξουμε δώρα και να μοιραστούμε στιγμές ξεγνοιασιάς.

Φαίνεται όμως ότι είναι μια ιδιαίτερη –ίσως η πιο ιδιαίτερη– ημέρα και για πάρα πολλά ζευγάρια...

Αν και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θεωρείται η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου, η παραμονή των Χριστουγέννων είναι η πιο δημοφιλής ημέρα για πρόταση γάμου!

Η διαπίστωση αυτή προέκυψε βάσει δημοσκόπησης που έγινε μέσω Facebook και στην οποία συμμετείχαν πάνω από 2,6 εκατομμύρια χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Το 30% των χρηστών δήλωσε πως αρραβωνιάστηκε λίγο πριν την περίοδο των Χριστουγέννων (το μήνα Νοέμβρη ή Δεκέμβρη), με τους περισσότερους άντρες να κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους την παραμονή των Χριστουγέννων. Η αμέσως επόμενη δημοφιλέστερη ημέρα για πρόταση γάμου ήταν η ημέρα των Χριστουγέννων, στην τρίτη θέση βρέθηκε η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ στην τέταρτη θέση ήταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

{youtube}ghe2e3Sfdt0{/youtube}

Οι πιθανοί λόγοι πίσω από τα παραπάνω αποτελέσματα είναι πολλοί: Ίσως κάποιοι θεώρησαν ότι το μονόπετρο είναι το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων ή ήθελαν να έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους ώστε να οργανώσουν έναν ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο.

Διαβάστε επίσης:

Κουτάβια και Χριστούγεννα: Δάκρυα και χαμόγελα σε ένα βίντεο!
Τι δώρα να κάνετε στους αγαπημένους σας φέτος τα Χριστούγεννα
Ποια είναι η «ιδανική» ηλικία γάμου

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved