ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα μοναδικά κοσμήματα του Γάλλου σχεδιαστή Elie Top, ενισχύουν το έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ

Το i-D παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα μοναδικά κοσμήματά του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή κοσμημάτων Elie Top, και προσφέρει μέρος από τις πωλήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 8 Ιουνίου για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Παρών στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν και ο ίδιος ο σχεδιαστής, που ξενάγησε τις προσκεκλημένες κυρίες στις δημιουργίες του, και αναφέρθηκε στα πολύτιμα υλικά και την τεχνολογία που χρησιμοποιεί καθώς και στις πηγές έμπνευσής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Elie Top εδώ και 13 χρόνια είναι ο σχεδιαστής των κοσμημάτων του οίκου Lanvin και ο αγαπημένος σχεδιαστής πολλών διάσημων γυναικών όπως οι: Alber Elbaz, Catherine Deneuve, Ines de la Fressange, Kristin Scott Thomas, Farida Khelfa, Marisa Berenson κ.ά.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, κατά την ιδιαίτερη συνάντηση που είχε με τον Elie Top και την κυρία Ειρήνη Ντέρου, ιδιοκτήτρια του i-D, τους ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά τους στον Σύλλογο και απένειμε στον καλλιτέχνη την τιμητική πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η έκθεση κοσμημάτων του Elie Top στο i-D Κολωνακίου (Κανάρη 12) εγκαινιάστηκε στις 27 Μαΐου και θα διαρκέσει ως τις 8 Ιουνίου.

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved