ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αττικόν: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραυματία της τραγωδίας στο Περιστέρι

Σε πολύ βαριά κατάσταση με βαριά εγκεφαλική βλάβη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικόν ο 53χρονος, ο οποίος τραυματιστίστηκε τα χαράματα της Παρασκευής από επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του στο Περιστέρι. Έγινε ήδη χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου.

 

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου:

«Στις 3 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια Γενικής Εφημερίας του Νοσοκομείου μας, περί τη 02.35 π.μ προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, βαριά τραυματισμένοι, οι ΤΣ ΑΘ και ΤΣ ΕΛ

Η ΤΣ ΕΛ περίπου 50 ετών έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Η ασθενής διασωληνώθηκε, έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κατέληξε λόγω βαριάς εγκεφαλικής αιμορραγικής βλάβης.

Ο ΤΣ ΑΘ 53 ετών, έφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με βαριά εγκεφαλική βλάβη καθώς και σε πολύ βαριά γενική κατάσταση».

Κωνσταντίνος Δραγώνας

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved