ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο Queen.gr: Μια ζωή γυναίκα. Ένα site ΓυναίQα

Το  Queen.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό site για τη γυναίκα λανσάρει την πλήρως ανανεωμένη ταυτότητά του, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και σε επίπεδο περιεχομένου.

Νέο Queen.gr: Μια ζωή γυναίκα. Ένα site ΓυναίQα

Για περισσότερο από 10 χρόνια το Queen.gr αποτελεί το κορυφαίο γυναικείο site με πλούσιο και πρωτογενές περιεχόμενο, ιστορίες & εμπειρίες για όλα τα θέματα που αφορούν στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι συντονισμένη με όσα συμβαίνουν γύρω της. Σήμερα κάνει ένα μεγάλο restart, ακολουθώντας τον παλμό της σημερινής γυναίκας, των «θέλω» και των αναγκών της για ενημέρωση και ψυχαγωγία, σε μια κοινωνία που διαρκώς μεταβάλλεται.

Σχεδιαστικά το νέο Queen.gr ακολουθεί minimal design και σύγχρονη αισθητική, σε ένα απόλυτα mobile first & user friendly περιβάλλον.

Σε επίπεδο περιεχομένου, ανανεώνει και εμπλουτίζει τους άξονες που το έχουν ήδη καθιερώσει στις προτιμήσεις των αναγνωστριών, κυρίως όμως αναδεικνύει νέες σύγχρονες πτυχές περιεχομένου επιβεβαιώνοντας για ποιο λόγο είναι ο απόλυτος digital προορισμός για όλες τις γυναίκες.

Ακολουθεί τους γρήγορους ρυθμούς της Gen Z και καλύπτει την ανάγκη της για αμεσότητα, ταχύτητα και πολυφωνία στην πληροφορία. Αγκαλιάζει την εκλεπτυσμένη αισθητική των Millennials και γίνεται το μέσο που προσφέρει την accessible luxury που αναζητούν στις επιλογές τους. Επικοινωνεί με την Gen X μέσα από πρωτογενές, δημιουργικό περιεχόμενο, απόψεις και απολαυστικές συνεντεύξεις.

Ο Στέλιος Σοφιανός, Chief Content & Media Officer της DPG Digital Media, τονίζει σχετικά: «Αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για εμάς η ανανέωση στον σχεδιασμό αλλά και το περιεχόμενο ενός Μέσου που έχει ήδη εδραιωθεί στην κορυφή της προτίμησης του αναγνωστικού κοινού. Το νέο Queen.gr έρχεται να μιλήσει στη γυναίκα σε κάθε φάση της ζωής της και σε κάθε ηλικία. Να συναντήσει το κοινό του σε όλα τα διαθέσιμα distribution channels και να πορευθούν μαζί σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι ζωής».

Η DPG Digital Media, μέλος του DPG Group, είναι το κορυφαίο και πληρέστερο δίκτυο ψηφιακών Μέσων στην Ελληνική αγορά. Με επιδόσεις που την καθιστούν σταθερά κυρίαρχη επιλογή στις προτιμήσεις των χρηστών, η DPG Digital Media κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη πρωτογενούς περιεχομένου και ολοκληρωμένων ενεργειών επικοινωνίας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής αξίας τόσο για τα εκατομμύρια των επισκεπτών όσο και για τους διαφημιζόμενους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.dpgmedia.gr.