ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιατρικά αποτελέσματα με ιστορική συγκριτική αναδρομή από την Affidea

Λάβετε το ιστορικό των εργαστηριακών σας εξετάσεων με ένα κλικ.

Ιατρικά αποτελέσματα με ιστορική συγκριτική αναδρομή από την Affidea

Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, πρωτοπόρος σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και κλινικής διακυβέρνησης, λανσάρει νέα υπηρεσία αναλυτικής παρουσίασης ιστορικού για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η ιστορική συγκριτική αναδρομή σε ιατρικές εξετάσεις αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους εξεταζόμενους που μπορούν πλέον να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους δείκτες της υγείας τους, αλλά και να μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές άμεσα με τον ιατρό της επιλογής τους.

Η εφαρμογή παρέχει, εύκολα και γρήγορα, το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς και επιτρέπει στον ιατρό του να λαμβάνει συγκεντρωτικά και συγκριτικά τις απαιτούμενες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Με «έξυπνα» διαγράμματα, ο ιατρός μπορεί να συγκρίνει τα ευρήματα παλαιότερων εξετάσεων με τα αποτελέσματα από τις πιο πρόσφατες επισκέψεις και να παρακολουθήσει την διακύμανση των αποτελεσμάτων μιας συγκεκριμένης εξέτασης σε βάθος χρόνου, χωρίς να ανατρέχει σε φακέλους ή καρτέλες ασθενών.

Το σημαντικό όφελος της νέας εφαρμογής της Affidea είναι ότι εξυπηρετεί την βέλτιστη διαχείριση του προβλήματος της υγείας του ασθενούς, με την ανά πάσα στιγμή συνθετική και συγκριτική μελέτη των εργαστηριακών ευρημάτων, και διευκολύνει τον συγκερασμό αυτών με τα κλινικά ευρήματα.

Με ένα κλικ, τόσο ο εξεταζόμενος όσο και ο θεράπων ιατρός, θα μπορούν να λάβουν το αρχείο των εξετάσεων ηλεκτρονικά, καθώς η εφαρμογή προσφέρεται στην περίπτωση που ο εξεταζόμενος ζητήσει να παραλάβει τα αποτελέσματά του με email. Οι κατηγορίες εξετάσεων στις οποίες έχει ενεργοποιηθεί η ιστορική συγκριτική αναδρομή είναι βιοχημικές, αιματολογικές, ανοσολογικές, πήξης, βιοχημικές εξετάσεις σε ούρα, δείκτες νεοπλασίας, επίπεδα φαρμάκων.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 319 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram