Κι όμως, η κλιματική αλλαγή επηρεάζει έναν ακόμα τομέα που δεν περιμέναμε
Onmed
Τα ψάρια και τα συμπληρώματα ιχθυελαίου διατρέχουν κίνδυνο.
Η αλλαγή του κλίματος επηρεάζει διαφορετικά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ωκεανών μας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ελλείψεις ενός κύριου θρεπτικού συστατικού (και της μορφής συμπληρωμάτων του): των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.
Ερευνητές από το Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο Woods Hole στο Falmouth της Μασαχουσέτης, διαπίστωσαν ότι η διαθεσιμότητα αυτών των υγιεινών λιπών, που λαμβάνουμε μέσω των ψαριών και του ιχθυελαίου, μπορεί να γίνει πιο περιορισμένη καθώς οι θερμοκρασίες των ωκεανών μας συνεχίζουν να αυξάνονται.