ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Πατούλης: «Θέλουμε να μείνουν οι νέοι γιατροί στη χώρα μας και θα αγωνιστούμε γι' αυτό»

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), Γιώργος Πατούλης, συγχαίρει όλους τους μαθητές και μαθήτριες που η πολύχρονη και επίπονη προσπάθειά τους στέφθηκε με επιτυχία.

Γιώργος Πατούλης: «Θέλουμε να μείνουν οι νέοι γιατροί στη χώρα μας και θα αγωνιστούμε γι' αυτό»

«Με την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Ανώτατη Εκπαίδευση, ανοίγει ένας νέος δρόμος στη ζωή τους, ένα προσωπικό ταξίδι ονείρων και προσδοκιών. Ειδικά, οι νέοι ας που ξεκινούν την εκπαίδευσή τους στην ιατρική, μας έκαναν για άλλη μια χρονιά περήφανους, με τις υψηλές επιδόσεις τους», αναφέρει ο κ. Πατούυλης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σημειώνει, θα συνεχίσει να δίνει να μάχη για να διασφαλίσει τις καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές για τους νέους ιατρούς. «Έχουμε καθήκον και υποχρέωση να συμβάλλουμε στο να διαμορφωθούν οι συνθήκες που θα διευκολύνουν την επαγγελματική σταδιοδρομία των νέων

επιστημόνων που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον. Θέλουμε να μείνουν οι νέοι γιατροί στη χώρα μας και θα αγωνιστούμε για να τους δοθούν όλες οι ευκαιρίες».

Απευθυνόμενος όμως και σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι «καμία προσπάθεια για γνώση δεν πάει χαμένη και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καμφθούν στον αγώνα για την εκπλήρωση των ονείρων τους. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας από τους πολλούς σταθμούς στο ταξίδι της ζωής μας, το οποίο είναι πάντα γεμάτο προκλήσεις, ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες επιλογές».

Παράλληλα, συνεχάρη τόσο στους καθηγητές που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών, όσο και τις οικογένειες των παιδιών, που και αυτοί με τη δική τους αγωνία, παρείχαν κάθε ηθική και ψυχολογική στήριξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ