ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας για όλους στα διαγνωστικά κέντρα Affidea

Σύστημα προτεραιότητας για τις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού

Προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας για όλους στα διαγνωστικά κέντρα Affidea

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, με γνώμονα τη βέλτιστη εμπειρία των εξεταζόμενων, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας. Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζει σύστημα προτεραιότητας για τις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες, άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ), υπερήλικες, καθώς και γυναίκες σε εγκυμοσύνη.

Επεκτείνει σταθερά τις δυνατότητες παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους εξεταζόμενους, προσφέροντας εξυπηρέτηση στη νοηματική γλώσσα και ενημερώσεις με τη γραφή Μπράιγ για τους συμπολίτες με προβλήματα όρασης. Επιπλέον, εντάσσει στο σχεδιασμό των υποδομών των κέντρων ειδική θέση στον χώρο αναμονής για τα άτομα με αναπηρία αλλά και θέσεις στάθμευσης στην είσοδο, όπως στην Καλλιθέα.

Ο Όμιλος Affidea δίνει επίσης τη δυνατότητα διενέργειας εξετάσεων διαγνωστικού και προληπτικού ελέγχου και εκτός των διαγνωστικών του κέντρων. Με ένα τηλεφώνημα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Affidea παρέχει την εξατομικευμένη φροντίδα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Οι αιμοληψίες, τα τεστ ανίχνευσης COVID-19 (PCR & Rapid) και μια ευρεία γκάμα εξετάσεων, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, holter ρυθμού και πίεσης κ.ά., πραγματοποιούνται με αξιοπιστία σε άτομα που χρήζουν ελέγχου ή θεραπείας στον οικείο χώρο τους. Οι πιο ευάλωτοι ασθενείς δε, κυρίως ανοσοκατασταλμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες ή ασθενείς σε προχωρημένη ηλικία, έχουν επιπλέον σημαντικό όφελος, διότι με τη νοσηλεία κατ’ οίκον της Affidea ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με ανεπιθύμητες επιπλοκές.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν δεσμεύσεις ποιότητας και ισότητας για την Affidea. Όλοι οι άνθρωποι του Ομίλου είναι στη διάθεση του κοινού για να διευκολύνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας σε θέματα υγείας, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση, πρωτοπόρα ψηφιακά εργαλεία, σύγχρονες υποδομές και υψηλές επιστημονικές δυνατότητες.