ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρευνα: Γιατί όταν κάνει κρύο λαχταράς μόνο παχυντικά φαγητά;

Όσο η θερμοκρασία μειώνεται η όρεξή μας για φαγητό αυξάνεται και υπάρχει εξήγηση γι' αυτό.

Έρευνα: Γιατί όταν κάνει κρύο λαχταράς μόνο παχυντικά φαγητά;

Διανύουμε τις πιο κρύες ημέρες του έτους με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα να έχει πλήξει πολλές περιοχές της χώρας και της Αττικής. Η θερμοκρασία είναι ολοένα και πιο χαμηλή καθημερινά με αποτέλεσμα να αναζητάμε ζεστά, χορταστικά και γευστικά πιάτα για τη διατροφή μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr