ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οne-stop Fertility Clinic: Διάγνωση γονιμότητας με μία μόνο ιατρική επίσκεψη

Πρόκειται για μια προσέγγιση που εξασφαλίζει την αξιόπιστη, ασφαλή, άμεση και οικονομική αξιολόγηση της γονιμότητας γυναικών, ανδρών και ζευγαριών.

Οne-stop Fertility Clinic: Διάγνωση γονιμότητας με μία μόνο ιατρική επίσκεψη

Η υπογονιμότητα αφορά 1 στα 6 ζευγάρια και μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα της γυναίκας, του άντρα και του ζευγαριού. Η έγκαιρη διάγνωση της υπογονιμότητας (γυναικείας, αντρικής και ζευγαριού) είναι ουσιώδης για την έγκαιρη αντιμετώπισή της με απλές μεθόδους υψηλής επιτυχίας. Όσο καθυστερεί η διάγνωση, τόσο πιο σύνθετη, χρονοβόρα, κοστοβόρα και στατιστικά λιγότερο επιτυχής αποδεικνύεται η αντιμετώπισή της.

Η διάγνωση της υπογονιμότητας μέσα από μια ολοκληρωμένη εκτίμηση «με μία μόνο ιατρική επίσκεψη» προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου, κόπου και πόρων στη γυναίκα, τον άντρα και το ζευγάρι. Η υπηρεσία αυτή δεν απευθύνεται μόνο σε ζευγάρια που σχεδιάζουν να κυοφορήσουν άμεσα, αλλά σε όλα τα ζευγάρια, καθώς και σε όλες τις γυναίκες και άνδρες, ιδιαίτερα μετά από κάποια ηλικία (πχ άνω των 30 ετών), που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη γονιμότητά τους και για τις επιλογές διατήρησή της.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr