ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Μήνυμα πρόληψης από την Affidea και τον Στέλιο Μαλακόπουλο

Με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος ΑμεΑ, Στέλιο Μαλακόπουλο, ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea δίνει φέτος το σημαντικό μήνυμα της πρόληψης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Μήνυμα πρόληψης από την Affidea και τον Στέλιο Μαλακόπουλο

Συγκεκριμένα, με μια σειρά βίντεο που αναρτώνται από κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αθλητή και της @affideagreece, η Affidea στέλνει το μήνυμα του προσυμπτωματικού ελέγχου, αλλά και του καρδιολογικού check up πριν από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Στα βίντεο, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της χώρας μας σημειώνει μάλιστα πώς «όταν πρόκειται για την υγεία και την αθλητική απόδοση, κάθε λεπτομέρεια μετράει! Ένα check up μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Η Affidea, ως Υποστηρικτής Υγείας, αναλαμβάνει επιπλέον να παρέχει στον αθλητή τις ιατρικές υπηρεσίες που θα χρειαστεί σε πρωτοβάθμιο επίπεδο φροντίδας, προκειμένου να ανταποκριθεί στο έντονο προπονητικό του πρόγραμμα και τις διεθνείς διοργανώσεις, και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Δείτε τα βίντεο εδώ.

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡ

Είναι γεγονός ότι πολλές παθήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, εάν διαγνωστούν έγκαιρα. Οι τακτικές διαγνωστικές εξετάσεις συμβάλλουν στην ανίχνευση νοσημάτων που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, τον προσδιορισμό παραγόντων κινδύνου για χρόνιες ασθένειες, αλλά και την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής. Αναγνωρίζοντας την σημασία του προληπτικού ελέγχου, στα διαγνωστικά κέντρα προσφέρονται εξειδικευμένα προγράμματα εξετάσεων - check up για όλη την οικογένεια σε προνομιακές τιμές, τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν όλο τον χρόνο χωρίς παραπεμπτικό ιατρού, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις διενεργούνται χωρίς ραντεβού.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους, μέσω ενός Πανελλαδικού Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Ο Όμιλος Affidea εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα βελτιστοποίησης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας. Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.