ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η Roche Hellas βραβεύεται για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών της

Με το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Κορυφαίο Βραβείο Ethos Sustainability Award 2015 για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών που υλοποιεί η εταιρεία διαθέτοντας δωρεάν φάρμακα αξίας 2 εκατ. ευρώ, τιμήθηκε η φαρμακευτική Roche Hellas, στο πλαίσιο του 9oυ Ethos Sustainability Forum & Awards.

«Η διόγκωση του φαινομένου της ανεργίας, σε συνδυασμό με τους μειωμένους διαθέσιμους πόρους, έχει στερήσει την ασφαλιστική κάλυψη σε πολλούς συνανθρώπους μας, δυσχεραίνοντας ή αποκλείοντας την πρόσβασή τους στο σύστημα υγείας.

Η Roche Hellas αναγνωρίζοντας τη δεινή τους θέση έχει αναλάβει – στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της – την ανακούφισή τους μέσω του Προγράμματος Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών», ανέφερε η κυρία Φανή Πετρίδη, Sustainability & Patient Organizations Executive της Roche Hellas, προσθέτοντας πως «οι προκλήσεις στον χώρο της υγείας είναι πολλές και η Roche Hellas επιθυμεί να συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση σύγχρονων υπηρεσιών, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένης, ποιοτικής και οικονομικά βιώσιμης ιατροφαρμακευτικής φροντίδας».

Η βράβευση της Roche Hellas έγινε στις 2 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 9oυ Ethos Sustainability Forum & Awards 2015, με τίτλο «Ο Πυρήνας τη Εταιρικής Ανάπτυξης του 21ου αιώνα». Η Εταιρεία, λαμβάνει για δεύτερη φορά βραβείο για το «Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών» μέσα στα δύο χρόνια που υλοποιείται το πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη:

Roche: Εξαγορά της CAPP Medical με στόχο την γονιδιακή έρευνα

«For Her»: Καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο της γυναίκας από τη Roche Hellas

Roche Hellas: Τιμητικό βραβείο για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών

HPV: Μελέτη δείχνει την ανωτερότητα της εξέτασης cobas της Roche

Παπ-τεστ και προφυλακτικό: Ασπίδες στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Ο συνδυασμός τεστ HPV και τεστ Παπ η καλύτερη επιλογή

HPV: Μελέτη δείχνει την ανωτερότητα της εξέτασης cobas της Roche

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved