ΟΜΟΡΦΙΑ

Δίαιτα το καλοκαίρι; Και όμως γίνεται με αυτά τα tips!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της χαλαρότητας και στο φαγητό, γι' αυτό και τα περιττά κιλά παραμονεύουν.

Δίαιτα το καλοκαίρι; Και όμως γίνεται με αυτά τα tips!

Ακόμη πιο δύσκολο θα πίστευε κανείς ότι είναι να χάσει κιλά. Και όμως, οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες, καθώς ο οργανισμός δυσκολεύεται να καταναλώσει πολλά λιπαρά.

Πολλά φρούτα και λαχανικά εποχής
Κατανάλωσε άφθονα φρούτα και λαχανικά εποχής, που έχουν ελάχιστες θερμίδες και είναι πλούσια σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά.

Προτίμησε ποτά με λίγες θερμίδες
Οι μπύρες και τα ροφήματα με ζάχαρη, όπως τα smoothies, είναι μια από τις μεγαλύτερες διατροφικές παγίδες του καλοκαιριού. Επίλεξε ποτά με λίγες ή καθόλου θερμίδες, όπως το ανθρακούχο νερό, το παγωμένο τσάι και η σόδα.

Γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, αρκεί να έχουν χαμηλά λιπαρά. Πλούσια σε ασβέστιο και πρωτεΐνες, ενεργοποιούν το μεταβολισμό και μας κρατούν χορτάτους για αρκετή ώρα. Προτιμήστε όσα έχουν χαμηλά λιπαρά και εντάξτε τα στο καθημερινό σας διαιτολόγιο για καλύτερα αποτελέσματα.

Κολύμπι
Το κολύμπι είναι μία από τις καλύτερες μορφές άσκησης. Εκμεταλλεύσου τη θάλασσας και θα χάσεις τα κιλά, ενώ παράλληλα θα γυμνάσεις το σώμα σου με ευχάριστο τρόπο.

Διαβάστε επίσης:
Δίαιτα: Χάστε 4 κιλά σε μία εβδομάδα
Δίαιτα: 8 λάθη που «φρενάρουν» το μεταβολισμό