ΟΜΟΡΦΙΑ

Χείλη: Νέα σιλικόνη που δεν παραμορφώνει και αφαιρείται μέσα σε 5’

Σ ’ένα πρόσωπο τα χείλη φανερώνουν και χαρακτηρίζουν την όψημας. Γλυκό χαμόγελο «πικρό», άτονο, σφιγμένο ή λυπημένο…
Χείλη: Νέα σιλικόνη που δεν παραμορφώνει και αφαιρείται μέσα σε 5’

Σ ’ένα πρόσωπο τα χείλη φανερώνουν και χαρακτηρίζουν την όψημας. Γλυκό χαμόγελο «πικρό», άτονο, σφιγμένο ή λυπημένο…

Από μικρές κοπέλες έως μεγάλες κυρίες ζητούν την διόρθωσητους σε σχήμα, μέγεθος ή όγκο. Όλα είναι δυνατά να γίνουν, όμως χρειάζεται έναμέτρο και ασφαλή υλικά.

Το ψεύτικο και το υπερβολικό δεν είναι όμορφο ούτε φυσικό.

Μια από τις μεγαλύτερες λοιπόν προκλήσεις στην αισθητικήχειρουργική παγκοσμίως ήταν η εύρεση της τέλειας τεχνικής στην αυξητικήχειλιών.

Διάφορες μέθοδοι έχουν εφαρμοστεί κατά καιρούς καιπεριλαμβάνουν είτε μόνιμες λύσεις με αποτελέσματα που έχουν αποδεχθεί μέχρισήμερα μη ικανοποιητικά και αφύσικα, είτε πρόσκαιρες με ενέσιμα υλικά με πάραπολύ καλά αποτελέσματα που όμως χρειάζονται επαναλαμβανόμενες συνεδρίες.

Επίσης πολύ καλή λύση είναι με τα δικά μας βλαστοκύτταρα .

Είναι απλή και σύντομη διαδικασία λαμβάνοντας με τοπικήαναισθησία από κάποιο μέρος του σώματος λιπώδη ιστό και με ειδική επεξεργασίατοποθετείται στα χείλη.

Χρειάζεται όμως επαναληπτική διαδικασία και εξαρτάται φυσικάαπό την ανάγκη και το είδος της λύσης που χρειαζόμαστε.

Είναι όμως γεγονός πως σήμερα υπάρχει μόνιμη και ασφαλήςλύση. Πρόκειται για το πρωτοποριακό προϊόν νέας γενιάς από μαλακή συμπαγήσιλικόνη που δεν αλλοιώνεται και δεν φθείρεται. Έχει ανατομικό σχήμα για φυσικόαποτέλεσμα και διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις και μήκη για να ικανοποιήσειτις ανάγκες ή τις επιθυμίες κάθε ενδιαφερόμενου.

Το συγκεκριμένο προϊόν σχεδιάστηκε στις Η.Π.Α από πλαστικούςχειρουργούς, έχει υποστεί εκτενείς κλινικές δοκιμασίες και έχει CE-MARK και τηνέγκριση του FDA αμερικής. Εφαρμόζεται ήδη στην Ευρώπη και την Αμερική με μεγάληεπιτυχία.

Η τοποθέτηση του πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία καιδιαρκεί περίπου 15’-20’.Η επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες είναιάμεση. Παρά το γεγονός ότι το ένθεμα είναι μόνιμο υλικό εάν κάποιος θέλει να τοαφαιρέσει η αφαίρεσης του είναι μια εύκολη διαδικασία διάρκειας 3’-5’. Τοσυγκεκριμένο ένθεμα δίνει απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα σε κάθε χείλη και δίνει τηνδική τους ομορφιά και το δικό τους ζωντανό “φρέσκο” όγκο και σχήμα.

Τα σαρκώδη χείλη λοιπόν είναι εφικτά μέσα σε 15’-20’ δίχωςσυνεχόμενες ενέσεις και ταλαιπωρίες…..

Δρ Δανιήλ-Σεφέρη Αναστασία

Πλαστικός Χειρουργός

Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ