ΟΜΟΡΦΙΑ

Ξεχωρίστε την Ημέρα των Ερωτευμένων με την λάμψη σας

Στην υπηρεσία των κυριών οι οποίες θέλουν να δείχνουν όμορφες και λαμπερές την Ημέρα των Ερωτευμένων, βρίσκονται νέες μέθοδοι επεμβατικές, ή μη, για το πρόσωπο και το σώμα.
Ξεχωρίστε την Ημέρα των Ερωτευμένων με την λάμψη σας

Σε απόστασηαναπνοής από την Ημέρα των Ερωτευμένων και όλες οι κυρίες είναι γεγονός ότι θέλουννα δείχνουν όμορφες και λαμπερές για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Ο πλαστικόςχειρουργός Απόστολος Γαιτάνης διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σεεπεμβατικές και μη αισθητικές θεραπείες, εστιάζει στο φυσικό αποτέλεσμα καιεφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους με ασφάλεια.

Ακολουθώντας τιςθεραπείες προσώπου και σώματος που προτείνει ο πλαστικός χειρουργός ΑπόστολοςΓαϊτάνης θα έχει κανείς την ευκαιρία να δει την εμφάνισή του ν’ ανανεώνεται!

Όπως αναφέρει, θεραπείες προσώπου, όπως είναι ταλέιζερ pixel & accent, ο καθαρισμός προσώπου,η ενυδάτωση, η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (ecopeel), καθώς και η μεσοθεραπεία με αυτόλογουςπαράγοντες, είναι μερικές μόνο από τις εφαρμογές που προσφέρουνλάμψη και αντιγήρανση, όπως και τα κλασικά και αγαπημένα ενέσιμα (botox & υαλουρονικό).

Οι θεραπείες σώματος έχουν ως στόχο ν’ αντιμετωπίσουντα «παχάκια» που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, σε συνδυασμό με χαλάρωση σταπόδια. Βελτιώνοντας έτσι την εικόνα του σώματος άνετα, γρήγορα, εντελώς ανώδυνακαι με ασφάλεια, μέσα σε ορισμένες μόνο συνεδρίες. Με τη βοήθεια τωνραδιοσυχνοτήτων και της θεραπείας Accent επιτυγχάνεται σύσφιξη, όπως επίσης και μετο σύστημα Endermologie (LPG)που προσφέρει γλυπτική σώματος μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες. Για τιςπεριπτώσεις που μας απασχολεί η μείωση του επίμονου λίπους, ειδικά σχεδιασμένοείναι το καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής Bodytite, το οποίο παράλληλα επιτυγχάνει σμίλευσηστο σώμα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλαπλά σημεία του σώματος,με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων προσφέροντας και σύσφιξη στο δέρμα.

Για όσες, ή όσους πάλι έχουν δοκιμάσειαρκετά διαιτητικά προγράμματα, για ν’ απαλλαγούν από τα περιττά κιλά, χωρίςόμως αποτέλεσμα, μια νέα μέθοδος απώλειας βάρους που ακούει στο όνομα Diet Tube έρχεται να βοηθήσει δραστικά. Πρόκειταιγια μια ιατρική θεραπευτική αγωγή που προβλέπει απώλεια βάρους 8-10% σε καθαρόλίπος χωρίς νυστέρι, μέσα σε μόλις 10 ημέρες!

Τις παραπάνωμεθόδους, θα τις αναδείξει ο κ. Απόστολος Γαϊτάνης, την Παρασκευή 14Φεβρουαρίου, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Ο κ. Γιαιτάνης- MD CCST- είναιΜέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς ΈνωσηςΠλαστικών Χειρουργών ISAPS.