ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Η επιστήμη μίλησε: 5 αποδεδειγμένες μέθοδοι για περισσότερο σεξ

Νιώθετε ότι η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι όσο "δραστήρια" θα θέλατε; Αναζητάτε τρόπους για να αυξήσετε τη συχνότητα και την ικανοποίηση στο σεξ για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Μέσα από έρευνες, η επιστήμη έχει τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Η επιστήμη μίλησε: 5 αποδεδειγμένες μέθοδοι για περισσότερο σεξ

Δείτε 5 μεθόδους που οι επιστημονικές έρευνες εγγυώνται ότι θα εκτοξεύσουν την σεξουαλική σας ζωή.

Το "πρόστυχο" σεξ βελτιώνει την πνευματική υγεία

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, οι άνθρωποι που επιδίδονται σε... ιδιαίτερες σεξουαλικές δραστηριότητες παρουσιάζουν υψηλότερους δείκτες πνευματικής υγείας. Η έρευνα έδειξε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι λιγότεροι νευρωτικοί, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο ικανοποιημένοι από την ζωή τους.

Οι ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου βοηθούν την σχέση σας

Παρά το κοινωνικό στίγμα περί του αντιθέτου, όταν ένα ζευγάρι παρακολουθεί από κοινού "ροζ" ταινίες, έχει καλύτερη σεξουαλική επαφή και συνεννόηση. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior έδειξε ότι το 25% των ανθρώπων πιστεύει ότι αυτή η πρακτική τους έκανε να πειραματιστούν περισσότερο στο σεξ και το 20% ότι τους απελευθέρωσε στο να μοιραστούν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Περισσότερες στάσεις στο σεξ σημαίνουν περισσότερους οργασμούς

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση National Survey of Sexual Health and Behavior έδειξε ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή, όταν επιδίδονται σε περισσότερες και διαφορετικές στάσεις στο σεξ.

Καλύτερο σεξ τώρα, σημαίνει καλύτερο σεξ αργότερα

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση JAMA Internal Medicine έδειξε ότι οι γυναίκες που είναι σεξουαλικά αρκετά ενεργές μέχρι την ηλικία των 45 ετών (τρεις και περισσότερες φορές την εβδομάδα), είναι εξίσου δραστήριες και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Οι φαντασιώσεις οδηγούν σε μεγαλύτερη διέγερση και οργασμό

Σε έρευνα του πανεπιστημίου του Michigan που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση The Journal of Sexual Medicine, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που φαντασιώνονται συχνά το σεξ, μπορούν με τη δύναμη του μυαλού τους να διεγείρουν σεξουαλικά τον εγκέφαλό τους πιο εύκολα και να έχουν καλύτερους και περισσότερους οργασμούς στο σεξ.

Διαβάστε επίσης:

Σημείο G: Πού βρίσκεται & πώς να το διεγείρετε...

Έτσι εκδηλώνονται τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (pics)

Κατάθλιψη και σεξ: Πώς να σώσετε την σεξουαλική σας ζωή!

Η... αυτοϊκανοποίηση σε νούμερα! Δείτε ποιοι το κάνουν & πόσο