ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Μέγεθος πέους: Πώς επηρεάζει την ερωτική ζωή των Ελλήνων

Το μέγεθος του πέους παίζει καταλυτικό ρόλο στην ερωτική ζωή των Ελλήνων, καθώς επηρεάζει την εικόνα, την σεξουαλική πράξη, τον οργασμό και την ικανοποίηση των συντρόφων.

Μέγεθος πέους: Πώς επηρεάζει την ερωτική ζωή των Ελλήνων

Αυτό είναι το αποτέλεσμα νέας έρευνας επιστημόνων από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών με τη συμμετοχή 3.000 ανδρών και γυναικών, το 80% εκ των οποίων απάντησαν ότι το μέγεθος του ανδρικού μορίου είναι σημαντικό για την σεξουαλική απόδοση.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι Έλληνες έχουν άγνοια για το φυσιολογικό μέγεθος του πέους, αφού η πλειονότητά τους δήλωσαν λανθασμένα πως το μέσο πέος έχει μήκος 17 εκατοστά, όταν στην πραγματικότητα τα 13 εκατοστά αποτελούν τον φυσιολογικό μέσο όρο.

bigstock Big Penis 71615830

Το μέγεθος του πέους θεωρείται τόσο σημαντικό ώστε πολλοί από τους άνδρες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση παραδέχτηκαν ότι ανεξάρτητα από την απόδοσή τους στο σεξ, έχουν πάντα μέσα τους τον φόβο της απόρριψης - και αυτό ίσχυε ακόμα και όταν δεν είχαν προβλήματα στύσης.

Επιπλέον αρκετοί παντρεμένοι εθελοντές είπαν ότι πιστεύουν πως οι γυναίκες τους τούς υποτιμούν εξαιτίας του μικρού πέους τους.

Αναφορικά με τον ρόλο που παίζει το μέγεθος του πέους στην επίτευξη οργασμού, οι άνδρες στην πλειονότητά τους απάντησαν πως δεν παίζει, ενώ οι γυναίκες είχαν αντίθετη άποψη.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η αυξητική πέους (πάχυνση, επιμήκυνση) είναι η επέμβαση την οποία πολλοί άνδρες θα ήθελαν να κάνουν.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο διαδίκτυο με τη συμμετοχή εθελοντών που κλήθηκαν να απαντήσουν ανώνυμα σε ειδικό ερωτηματολόγιο, ενώ οι απαντήσεις τους για το μέ6γεθος του πέους συγκρίθηκαν με πραγματικές μετρήσεις οι οποίες έγιναν σε άνδρες οι οποίοι επισκέφθηκαν το Ανδρολογικό Ινστιτούτο.

Διαβάστε επίσης:

Μέγεθος πέους: Ποιο θεωρούν ιδανικό άντρες και γυναίκες

Στύση: Πώς επηρεάζεται από τη στοματική υγεία του άνδρα

Οι τροφές που προστατεύουν από τη στυτική δυσλειτουργία