ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάλος με την πρώτη «transgender παιδική κούκλα» (βίντεο)

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες από μια παιδική κούκλα, η οποία μοιάζει να είναι κατασκευασμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε να μιμείται την ταυτόχρονη ύπαρξη τόσο των ανδρικών όσο και των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Σάλος με την πρώτη «transgender παιδική κούκλα» (βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν στην Αργεντινή, όταν μία γυναίκα παρατήρησε ένα "εξόγκωμα" ανάμεσα στα πόδια μιας θηλυκής παιδικής κούκλας. Μάλιστα το εξόγκωμα αυτό έχει τη δυνατότητα να μετακινείται ώστε, είτε να είναι εμφανές, είτε να "κρύβεται" και η κούκλα να μοιάζει πως δεν το έχει καν.

Η εταιρεία που έβγαλε στο εμπόριο αυτή την κούκλα είναι στην Αργεντινή, ονομάζεται "Once" και τις συγκεκριμένες κούκλες τις έχει παραγγείλει και κατασκευάζονται στην Κίνα (πού αλλού;). Εκπρόσωποι της εταιρείας υποστηρίζουν, ότι, αν και το εν λόγω "εξόγκωμα" όντως μοιάζει σαν να μπορεί να "εμφανιστεί" και να "κρυφτεί" κατά βούληση του χρήστη, εντούτοις δεν ήταν στα σχέδια της κούκλας, όπως αυτά παραδόθηκαν στην κινεζική εταιρεία και πως πιθανώς να πρόκειται απλά για ένα κατασκευαστικό λάθος.

Η βρετανική Daily Mail έκανε ολόκληρο βίντεο επάνω στο ζήτημα της εν λόγω παιδικής κούκλας, το οποίο μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Όπως ήταν φυσικό, οι εικόνες με την συγκεκριμένη κούκλα έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου και έχουν προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις πολλών γονέων.

Διαβάστε επίσης:

Με 3D εκτύπωση έσωσαν το πρόσωπο δίχρονης (βίντεο)

Αφαίρεσαν σκουλήκι 20 εκατοστών από το μάτι της! (βίντεο)

Και όμως επέζησαν! Οι πιο απίθανοι τραυματισμοί στο κεφάλι

Απίστευτο: Μωρό γεννήθηκε 18 κιλά και είναι μόλις τριών ημερών (εικόνες)