ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπέμεινε τον εκφοβισμό για 2 χρόνια για τον πιο απίστευτο λόγο

Ο εκφοβισμός είναι μια τραυματική εμπειρία για κάθε παιδί, όμως ένα μικρό αγόρι από τη Μελβούρνη της Φλόριντα δεν πτοήθηκε καθόλου από όσους τον κορόιδευαν.

Υπέμεινε τον εκφοβισμό για 2 χρόνια για τον πιο απίστευτο λόγο

Ο 8χρονος Κρίστιαν ΜακΦίλαμι αντιστάθηκε με απαράμιλλο σθένος για δύο ολόκληρα χρόνια, καθώς ήξερε πολύ καλά πως τα πειράγματα δεν ήταν τίποτα μπροστά στο στόχο του.

Ο Κρίστιαν αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν προκειμένου να μπορέσει να τα δωρίσει σε παιδιά. Όταν το αγοράκι είδε μια διαφήμιση του Νοσοκομείου Παίδων Saint Jude's, αποφάσισε να βοηθήσει με τον τρόπο του.

a1aa0ee28544df41d219e763498c0411 L

Χρειάστηκαν δύο χρόνια έως ότου τα μαλλιά του μακρύνουν αρκετά, όμως τελικά τα κατάφερε! Δώρισε τέσσερις τούφες μήκους 25 εκατοστών στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Children with Hairloss, ο οποίος βοηθά παιδιά με καρκίνο, αλωπεκία, εγκαύματα κ.α.

bullying3

Κατά τα δύο χρόνια που χρειάστηκαν μέχρι ο Κρίστιαν να ολοκληρώσει την «αποστολή» του, οι συμμαθητές του του έλεγαν ότι είναι σαν κορίτσι, ενώ φίλοι και γνωστοί της οικογένειας τον πίεζαν να κόψει τα μαλλιά του ή προσπαθούσαν να τον δωροδοκήσουν για να το κάνει.

bullying2

Εκείνος όμως δεν υπέκυψε και φυσικά η στάση του αυτή καθιστά την πράξη του ακόμη πιο αξιοθαύμαστη και αξιέπαινη!

Διαβάστε επίσης:

Από αυτή τη φωτογραφία ανακάλυψαν πως το αγοράκι έχει καρκίνο
Το viral βίντεο του μικρού Τζέσι που πάσχει από κυστική ίνωση