ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η γυναίκα με τα κρυστάλλινα δάκρυα (εικόνες)

Μια 35χρονη νηπιαγωγός από τη Βραζιλία έχει αφήσει άναυδους τους γιατρούς, αφού κάθε φορά που κλαίει από τα μάτια τις βγαίνουν λευκοί, συμπαγείς κρύσταλλοι.

Η γυναίκα με τα κρυστάλλινα δάκρυα (εικόνες)

Οι μάζες που απορρίπτουν τα μάτια τις κοπέλας είναι αρχικά μαλακές, όταν όμως έρχονται σε επαφή με τον αέρα αλλάζει η υφή τους και γίνονται πιο σκληρές.

Η Λώρα Πόνς από το Λινς της Βραζιλίας αναγκαζόταν μερικές φορές να πάρει άδεια από τη δουλειά της, καθώς η μυστηριώδης πάθηση που την έχει πλήξει την ανάγκαζε να αφαιρεί από τα μάτια της έως και 30 κρυστάλλους την ημέρα.

crystals 2

Η κοπέλα δηλώνει πως όταν νιώθει το μάτι της να πρήζεται, πρέπει να το ανοίγει καλά για να απομακρύνει τον κρύσταλλο. Όταν η μάζα ξηραίνεται, γίνεται πιο σκληρή και τότε αρχίζει να πονά.

Τα κρυστάλλινα δάκρυα άρχισαν να εμφανίζονται όταν η κοπέλα ήταν 15 ετών. Τότε ήταν που παρατήρησε για πρώτη φορά τις λευκές μάζες να βγαίνουν μέσα από τα μάτια της.

crystals 1

Η γονείς της συμβουλεύθηκαν αρκετούς γιατρούς προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της συνέβαινε. Σήμερα, 20 ολόκληρα χρόνια μετά, ένας γιατρός είναι σε θέση να δώσει μια εξήγηση.

Ο Δρ Ραούλ Γκονκάλβες, οφθαλμίατρος σε κλινική της Βραζιλίας, πραγματοποίησε μια σειρά από αναλύσεις και πλέον πιστεύει ότι οι λευκοί κρύσταλλοι σχηματίζονται επειδή τα μάτια της Λώρα παράγουν υπερβολικά μεγάλες ποσότητες κερατίνης. Ο ίδιος βέβαια δηλώνει πως στα 25 χρόνια της καριέρας του δεν έχει ξαναδεί τίποτα παρόμοιο.

Ο Δρ Γκονκάλβες χορήγησε στην κοπέλα ειδικές σταγόνες και πλέον αντιμετωπίζει κρίσεις πολύ πιο σπάνια.

Διαβάστε επίσης:

Η 5χρονη που πάσχει από το «Σύνδρομο της Ραπουνζέλ» - Σοκαριστικές εικόνες
Αμερικανίδα εκδήλωσε το Σύνδρομο του Σοφού μετά από χτύπημα στο κεφάλι!
Η 8χρονη που προτιμά να τρώει πλαστελίνη παρά... πίτσα!