ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχεδόν ακάλυπτοι οι ασθενείς στη Νάουσα, μετακινούνται στο νοσ. Βέρροιας

Σοβαρά προβλήματα καταγράφει η Υγειονομική Μονάδα Νάουσας σύμφωνα με σχετικό έγγραφο των εργαζομένων, καθώς η μία κλινική μετά την άλλη υπολειτουργεί, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν ακάλυπτοι οι ασθενείς και δη οι χρονίως πάσχοντες.

Σχεδόν ακάλυπτοι οι ασθενείς στη Νάουσα, μετακινούνται στο νοσ. Βέρροιας

Ειδικότερα, όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι την τελευταία εβδομάδα ήταν σχεδόν αδύνατον να καλυφθούν αποτελεσματικά οι εφημερίες της Παθολογικής Κλινικής, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να μετακινούνται στο Νοσοκομείο Βέροιας. Όπως είναι φυσικό, η μετακίνηση αυτή, κρύβει εκτός από το κόστος και πρόβλημα για τους χρονίως πάσχοντες.

Ήδη το Σωματείο των εργαζομένων, συζήτησε το θέμα με την αναπληρώτρια διοικήτρια, η οποία προέβη μεν σε ενέργειες για την επίλυσή του, όμως παρόλα αυτά, οι λύσεις που δίνονται κάθε φορά, είναι προσωρινές, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

Οι εκπρόσωποι του Σωματείου των εργαζομένων, εκφράζουν την ανησυχία τους, σημειώνοντας ότι η υποβάθμιση του Νοσοκομείου ξεκίνησε με το κλείσιμο της Μαιευτικής και την υπολειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής, όμως τώρα εντείνεται με την υπολειτουργία της Παθολογικής και Καρδιολογικής Κλινικής.

Οι ίδιοι δηλώνουν πως κάνουν ό,τι μπορούν δεδομένων των συνθηκών, προσπαθούν να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες, όμως οι λύσεις που χρειάζονται, πρέπει να είναι άμεσες και οριστικές για το καλό των ασθενών.