ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσλήψεις στην Υγεία: Μέχρι 21 Αυγούστου οι αιτήσεις για 1.135 ανέργους

Πάνω από 1.000 άνεργοι, για την ακρίβεια 1.135 εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις πρόσληψης σε υπηρεσίες Υγείας, από την 1η έως τις 21 Αυγούστου.

Προσλήψεις στην Υγεία: Μέχρι 21 Αυγούστου οι αιτήσεις για 1.135 ανέργους

Πρόκειται για ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης, το οποίο έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας των ομάδων ανέργων που πλήττονται εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που βιώνει η Ελλάδα εδώ και χρόνια.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΕΔ, προτεραιότητα θα δοθεί στους εγγεγραμμένους στα μητρώα του μακροχρόνια ανέργους και στους ανέργους που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Δικαιούχοι είναι μόνον οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ, στο σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης.

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης, σε μία έως τρεις υπηρεσίες στο σύνολο των φορέων υποδοχής.

Διαβάστε ακόμη:

Deloitte: Η Ελλάδα πολύ ψηλά στο δείκτη κοινωνικής προόδου - 33η μεταξύ 128 χωρών

ΕΣΑΚ Ευαγγελισμού: Σε απόλυτη ομηρία οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ μέσω ΟΑΕΔ