ΕΙΔΗΣΕΙΣ

miraDry: Η μοναδική οριστική λύση κατά του ιδρώτα & της κακοσμίας στις μασχάλες σε 1 μόλις συνεδρία!

Η υπερβολική και ανεξέλεγκτη εφίδρωση στις μασχάλες (μασχαλιαία υπεριδρωσία) είναι μια παθολογική κατάσταση που, σύμφωνα με έρευνες, απασχολεί 1 στους 5 ενηλίκους οι οποίοι ιδρώνουν μέχρι και 5 φορές περισσότερο από το κανονικό!

miraDry: Η μοναδική οριστική λύση κατά του ιδρώτα & της κακοσμίας στις μασχάλες σε 1 μόλις συνεδρία!

Αν αυτό σας ακούγεται οικείο, τώρα ξέρετε ότι στο πρόβλημα της αντιαισθητικής υπερβολικής εφίδρωσης δεν είστε μόνοι. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι τώρα πια υπάρχει οριστική και απόλυτα ασφαλής λύση που σας απαλλάσσει από την ενοχλητική αυτή κατάσταση μια για πάντα.

Η miraDry είναι η πρώτη και μοναδική μη επεμβατική θεραπεία, πιστοποιημένη από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA), που εξαλείφει οριστικά τον ιδρώτα και την κακοσμία στις μασχάλες. Επιστημονικά αποδεδειγμένη με δεκάδες κλινικές μελέτες, εφαρμόζεται εδώ και αρκετά χρόνια στην Αμερική και σε πολλές χώρες του κόσμου. Στην Ελλάδα, η θεραπεία γίνεται αποκλειστικά στα εξειδικευμένα δερματολογικά ιατρεία IQIntensive Quality Dermatology. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής ενώ ολοκληρώνεται σε μία μόλις συνεδρία. Την ίδια κιόλας ημέρα μετά το τέλος της θεραπείας μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας και στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Δείτε τη διαδικασία:

Πώς δρα η θεραπεία miraDry

Η καινοτομία της θεραπείας miraDry βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία μικροκυμάτων και στην εγγενή τους θερμολυτική ιδιότητα να δρουν στοχευμένα και με απόλυτη ακρίβεια στους ιδρωτοποιούς αδένες της μασχάλης, χωρίς να προκαλούν την παραμικρή βλάβη στην επιδερμίδα και τους γειτονικούς ιστούς. Η απαλλαγή από την μασχαλιαία υπεριδρωσία είναι μόνιμη, σε αντίθεση με την εφαρμογή άλλων θεραπειών, όπως το Botox, που έχουν προσωρινά αποτελέσματα.

Η οριστική αντιμετώπιση του ιδρώτα στις μασχάλες αποδεικνύεται σωτήρια όχι μόνο για εκείνους που πάσχουν από έντονη εφίδρωση, αλλά και για όλους όσους ο ιδρώτας και η κακοσμία στις μασχάλες τούς προκαλεί αμηχανία και δυσφορία στις επαγγελματικές, κοινωνικές και προσωπικές τους σχέσεις.

IQ – Intensive Quality Dermatology

Κολωνάκι: 210 7242600

Μαρούσι: 210 6100900

Dr. Χριστόφορος Τζερμιάς, Δερματολόγος

20 χρόνια συμβολής στη Θεραπευτική, Κοσμητική και Επεμβατική LASER Δερματολογία