ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση ΙΣΑ με τους πατέρες της Αρχιεπισκοπής για τις ευπαθείς ομάδες

Με στόχο τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της χώρας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας, θα συναντηθεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 12:30, με τους ιερούς πατέρες της Αρχιεπισκοπής, υπό την παρουσία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, στο Ρουφ (Μεγ. Βασιλείου 15 – Κεραμεικός).

Συνάντηση ΙΣΑ με τους πατέρες της Αρχιεπισκοπής για τις ευπαθείς ομάδες

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της λήψης μέριμνας υγείας για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οι οποίες απευθύνονται στους Ιερούς Ναούς της Αθήνας για την συνδρομή τους.

Ειδικότερα, πρόκειται να ανακοινωθεί η υλοποίηση από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ενός προγράμματος προληπτικής ιατρικής και διενέργειας εξετάσεων ειδικά για της ευπαθείς ομάδες των Ιερών Ναών.

Το παρόν στη συνάντηση επίσης, θα δώσουν ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Γενικός Διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Κ. Δήμτσας και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γεώργιος Πατούλης.

Διαβάστε ακόμη:

Μάνδρα Αττικής: Απολογισμός για τους πληγέντες - Τι έχουν προσφέρει οι φαρμακοποιοί