ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Το Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου σε κατάσταση αποσύνθεσης

Για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου στον Ν. Άρτας εξαιτίας της υποστελέχωσης αλλά και των ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή, κάνουν λόγο οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη και Βασίλης Τσίρκας. Οι βουλευτές ειδικότερα, κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ με επισυναπτόμενη επιστολή της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Βουργαρελίου.

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Το Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου σε κατάσταση αποσύνθεσης

Σύμφωνα με την επιστολή (Αρ. Πρωτ. 521/30.3.2015) της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Βουργαρελίου, το Κέντρο Υγείας δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει εύρυθμα, ούτε στο πρωινό ωράριο ούτε στις εφημερίες, εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν και αφορούν, μεταξύ άλλων, την στελέχωση και την υλικοτεχνική υποδομή.

Το αποτέλεσμα είναι οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι επισκέπτες να μην χαίρουν των απαραίτητων υπηρεσιών Υγείας, ιδιαίτερα σε έκτακτες περιστάσεις. Σημειώνεται, ότι κανένα από τα επτά Περιφερειακά Ιατρεία της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας δεν λειτουργεί, ενώ το Νοσοκομείο Άρτας βρίσκεται σε απόσταση μιας ώρας από το Κέντρο.

Παρακαλούμε, για τις ενέργειες σας και την προσήκουσα απάντηση προς τους ενδιαφερόμενους, όσο και για την ενημέρωσή μας σχετικώς.

Διαβάστε ακόμη:

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Ανάγκη για οριζόντιες πολιτικές και συμμαχίες

Το αντιμνημονιακό μήνυμα Τσίπρα προς όλη την κοινωνία μέσα από την επίσκεψη στο υπ. Υγείας

Σε δημόσια διαβούλευση το πόρισμα για τους ανασφάλιστους

Αν. Ξανθός: Μέχρι την Μ. Τρίτη οι πιστώσεις στις ΥΠΕ για τις εφημερίες - Κατατέθηκαν στην 2η & 6η ΥΠΕ