ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Η ΑΕΜΥ ζητά 54 άτομα που θα στελεχώσουν 9 Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών

Σε προσλήψεις 54 ατόμων (ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό) που θα απασχοληθούν στα 9 Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών, προχωρά η ΑΕΜΥ ΑΕ.

Η ΑΕΜΥ ζητά 54 άτομα που θα στελεχώσουν 9 Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών

Ειδικότερα, η Α.Ε.Μ.Υ Α.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης “Ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών στα Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών - (Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κοινωνική Υποστήριξη και Υπηρεσίες Διερμηνείας) με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5010510” του Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020» προχωρά στην επαναπρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρόσληψης προσωπικό συνολικού αριθμού 54 ατόμων των κλάδων και κατηγοριών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για διάρκεια σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 64, παρ. 3 του Ν. 4368/2015 και κατ΄ ανώτατο έως τις 31/12/2019 με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ενώ το ιατρικό προσωπικό με καθεστώς πλήρους απασχόλησης.

Το προσωπικό θα απασχοληθεί στα εννέα (9) Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών καθώς και στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν την αίτησή τους στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. μαζί με τα ακολούθως αναφερόμενα παραστατικά/δικαιολογητικά για την τεκμηρίωση των τυπικών προσόντων της ειδικότητας που αιτούνται σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα από 15/01/2018 έως και 26/01/2018, ώρα 14.00.

Ως ημερομηνία αποστολής/υποβολής της αίτησης, θεωρείται α) η ημερομηνία σφραγίδας των ΕΛΤΑ ή β) της ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφοράς. Δεκτές προς αξιολόγηση θα γίνουν οι υποψηφιότητες των ατόμων των οποίων οι αιτήσεις θα παραληφθούν από την Εταιρεία το αργότερο μέχρι δύο εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη της πρόσκλησης και συγκεκριμένα μέχρι και τις 29/01/2018, ώρα 14.00.

Διαβάστε ακόμη:

Νοσ. Σαντορίνης: Απέκτησε νέα διοίκηση

Προσφυγικό: Προσλήψεις υγειονομικού και λοιπού προσωπικού στα 9 Προαναχωρησιακά Κέντρα