ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Επίσκεψη στην Λέρο από την Κατερίνα Παπακώστα

Επίσκεψη εργασίας σε εξωνοσοκομειακές δομές του Κ.Θ. – Γ.Ν. – Κ.Υ. Λέρου και στον Δήμο Λέρου, συνοδευόμενη από τη Διευθύντρια Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας, Φωτεινή Κουλούρη, πραγματοποίησε χθες, η Υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου.

Επίσκεψη στην Λέρο από την Κατερίνα Παπακώστα

Η Υφυπουργός, ενημερώθηκε διεξοδικά από τον Διοικητή, Δημήτρη Καρανικόλα, για τα θέματα λειτουργίας του Γ.Ν. Λέρου, επισκέφτηκε τα τμήματα του Νοσοκομείου και συνομίλησε με ασθενείς και εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Κατά την παραμονή της στη Λέρο, η Υφυπουργός, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου, Ιωάννη Σιφουνιό, με τον οποίο συνεργάστηκε ώστε μέσα στο επόμενο διάστημα να οριστικοποιηθεί μια συμφωνία με την τοπική αγορά για την κατά προτεραιότητα τροφοδότηση του Νοσοκομείου του νησιού.

Η Κατερίνα Παπακώστα, επισκέφτηκε, επίσης, το Δήμο Λέρου και παρευρέθη στην επίσημη πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησε την αρωγή της νέας Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, Μιχάλη Κόλλια, ώστε η τοπική αγορά, δεδομένων των υπαρχουσών πιστώσεων από το Υπουργείο Υγείας, να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες του Νοσοκομείου.

Διαβάστε ακόμη:

Παπακώστα από Λέρο: Το νέο «δόγμα» του υπουργείου είναι ανθρωποκεντρικό