ΥΓΕΙΑ

Διαβήτης: Εκστρατεία με 1.000.000 …βήματα. Κάθε βήμα και 1 ευρώ

«Κάθε βήμα σου μετράει» είναι το σύνθημα της φετινής εκστρατείας για τον εορτασμό της ΠαγκόσμιαςΗμέρας Διαβήτη (World Diabetes Day - WDD)
Διαβήτης: Εκστρατεία με 1.000.000 …βήματα. Κάθε βήμα και 1 ευρώ

«Κάθε βήμα σου μετράει» είναι το σύνθημα της φετινής εκστρατείας για τον εορτασμό της ΠαγκόσμιαςΗμέρας Διαβήτη (World Diabetes Day - WDD) της SANOFI στο πλαίσιο τωνγενικότερων εκδήλωσεων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, με σκοπό την ενημέρωση για τον διαβήτη.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η συλλογή 1.000.000 βημάτων. ΗSANOFI θα μετατρέψει τα συνολικά βήματα σε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση τουφιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η συλλογή των 1.000.000 βημάτων θα επιτευχθεί:

--Με τη συμμετοχή σας στον Περίπατο στο Κτήμα Συγγρού,Μαρούσι, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 από τις 10:00-14:00μέσα από τις διαδρομές απόστασης 2, 4 ή 6 χλμ. Σημείο συνάντησης έναντιΚτήματος Συγγρού-«Αμαλίειο Οικοτροφείο».

--Με τη συλλογή «ηλεκτρονικών βημάτων» μέσα από τοwww.vimatagiatodiaviti.gr, facebook, twitter, instagram. Με κάθε κίνηση“share”, “like”, “tweet” θα μαζεύονται 3 ηλεκτρονικά βήματα. Επίσης θα μπορούνόσοι θέλουν να ανεβάσουν φωτογραφία τους από το Instagram #vimatagiatodiaviti,μαζεύοντας με αυτή την ενέργεια επιπλέον 5 ηλεκτρονικά βήματα.