ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Facelift: Προτιμήστε το αντί για το... μεσημεριανό break

Μία καινοτόμος μέθοδος facelift που σας επιτρέπει να κάνετε διορθωτικές παρεμβάσεις αισθητικής σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά και κατόπιν να επιστρέψετε στον χώρο εργασίας σας γίνεται πραγματικότητα και στην Ελλάδα.

Facelift: Προτιμήστε το αντί για το... μεσημεριανό break

Είναι το Lunch break lifting, μία τεχνική που προέρχεται από τη Βραζιλία και κάνει θραύση στις ΗΠΑ.

Όπως επισημαίνει ο πλαστικός και επανορθωτικός χειρουργός, Γιώργος Ανδρεανίδης «νομάστηκε Lunch break lifting, από τις ίδιες τις ενδιαφερόμενες στην Αμερική που υποβλήθηκαν στη συγκεκριμένη επέμβαση, λόγω του πολύ μικρού χρόνου που χρειάζεται να αφιερώσει μια γυναίκα προκειμένου να διορθώσει με τη συγκεκριμένη μέθοδο, τη χαλάρωση στο κάτω μέρος του προσώπου της».

Με αυτή την τεχνική διορθώνεται η μικρής έκτασης χαλάρωση, στο V του προσώπου (σαγόνι, μάγουλα) μέσα από μία τομή ενός εκατοστού που κρύβεται πίσω από το λοβό του αφτιού.

Η συγκεκριμένη επέμβαση γίνεται στο ιατρείο, διαρκεί μόλις 20–30 λεπτά και η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει αμέσως στη δουλειά της ανανεωμένη και φρέσκια.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το Lunch Break Lifting;

Η συγκεκριμένη μέθοδος ενδείκνυται σε περιπτώσεις στις οποίες, η χαλάρωση του δέρματος έχει μόλις αρχίσει, να κάνει εμφανή τα σημάδια της. Αυτό συνήθως αρχίζει να συμβαίνει, σε γυναίκες μετά τα 40. Οι γυναίκες που επιθυμούν να διορθώσουν αυτά τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, κερδίζουν περίπου 5 με 10 χρόνια φρεσκάδας.

Ο πλαστικός επανορθωτικός χειρουργός Γιώργος Ανδρεανίδης αποφοίτησε από την ιατρική σχολή Friedrich Wilhelm Universitaet της Βόννης και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Χειρουργική Ορθοπεδική στο Νοσοκομείο "Maria Hilf" και στην Γενική Χειρουργική και Τραυματολογία στο "Franziskus-Krankenhaus" στο Linz.

Ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Πλαστική Χειρουργική το 1997 και αποφοίτησε το 2002 από την Πανεπιστημιακή Κλινική της Κολωνίας.
Το 2002 και για περίπου ένα χρόνο μετεκπαιδεύτηκε στην Βραζιλία, από έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο της πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής καθώς επίσης και της Γερμανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής.

Από τον Φεβρουάριο του 2003 είναι εγκατεστημένος μόνιμα στην Ελλάδα.

To 2009 
ίδρυσε το κέντρο ΜΒΑ (Medical Beauty Athens), με συστήματα νέας τεχνολογίας για την περιποίηση προσώπου και σώματος.

ANDREANIDIS PHOTO

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα αποκτήσετε τέλειες γάμπες με προσθετική λίπους ή σιλικόνης!

Πίλινγκ με διαμάντια για ανανέωση των κυττάρων του δέρματος