ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Παγωτό που φωσφορίζει με τιμή που …καίει

Το παγωτό που φωσφορίζει στο σκοτάδι υπάρχει στη Βρετανία, αλλά αν θελήσετε να δοκιμάσετε, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για την τιμή του, καθώς μόνο μία μπάλα κοστίζει περίπου 165 ευρώ (140 στερλίνες ).
Παγωτό που φωσφορίζει με τιμή που …καίει

Το παγωτό που φωσφορίζει στο σκοτάδι υπάρχει στη Βρετανία,αλλά αν θελήσετε να δοκιμάσετε, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για την τιμή του,καθώς μόνο μία μπάλα κοστίζει περίπου 165 ευρώ (140 στερλίνες ).

Το παγωτό ήταν μία ιδέα του εφευρέτη Τσάρλι Φράνσις, πουβασίστηκε στη συνθετική μορφή της πρωτεΐνης που κάνει τις. μέδουσες ναφωτίζουν.

Ο εφευρέτης έπεισε κινέζους επιχειρηματίες να χρηματοδοτήσουντην παραγωγή του παγωτού που φωσφορίζει, με βάση τη συγκεκριμένη πρωτείνη.

«Η πρωτεΐνη που χρησιμοποιούμε στο παγωτό αντιδρά με τηγλώσσα όπως το ουδέτερο pH. Έτσι όπως το στόμα σας ζεσταίνει την πρωτεΐνη, τοεπίπεδο του pH, αυξάνεται και το παγωτό αρχίζει να λάμπει» δηλώνει ο Τσάρλι Φράνσις.

Το παγωτό έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην αγορά στη γιορτήτου Halloween, ενώ οι Βρετανοί δημοσιογράφοι αποκαλούν πλέον το παγωτό

"Τhe Twilight Cone" ("To παγωτό τουΛυκόφωτος").