ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τηγανιά κοτόπουλο με λευκό κρασί και ροζ πιπέρι

Ένα πιάτο που μπορείτε να απολαύσετε είτε ως κυρίως πιάτο με μια δροσερή σαλάτα από δίπλα, είτε ως μεζέ μαζί με ωραίο ζεστό φρυγανισμένο ψωμάκι.

Τηγανιά κοτόπουλο με λευκό κρασί και ροζ πιπέρι

Υλικά

1 μπούτι από κοτόπουλο, ξεκοκαλισμένο και κομμένο σε μπουκιές (2-3 φιλετάκια από μπούτι κοτόπουλου)
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1-2 κουτ. σούπας πιπέρι ροζ
1 φλιτζάνι κρασί λευκό (Μαντινεία Νασιάκου)
2 βερίκοκα κομμένα σε λεπτές φέτες
χυμό από 1 μοσχολέμονο (λάιμ) και το ξύσμα του
λίγο λεμονοθύμαρο ή θυμάρι απλό
2 φέτες ψωμί φρυγανισμένο
αλάτι, πιπέρι

Δείτε τη συνταγή στο olivemagazine.gr