ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μοσχαρίσια μπριζόλα με πετιμέζι, μαύρη μπίρα και σινάπι

Ζουμερές μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες μαριναρισμένες σε σινάπι, μπίρα, μυρωδικά, κρεμμύδι, μέλι και πετιμέζι, ψήνονται στο γκριλ και... λιώνουν στο στόμα.

Μοσχαρίσια μπριζόλα με πετιμέζι, μαύρη μπίρα και σινάπι

Υλικά

2 σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες, περίπου 550γρ. η κάθε μια
Για τη μαρινάδα
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού κόκκους σιναπιού
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ ματσάκι θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο
½ ματσάκι ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
1 μπίρα μαύρη
4 κουτ. σούπας πετιμέζι
2 κουτ. σούπας μέλι
χυμό από ένα πορτοκάλι και λίγο ξύσμα
αλάτι, πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο olivemagazine.gr